Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti kielégítenétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti kielégítenétek a barátnőtöket szájjal ha nem a lenne jó az illata ott?

Figyelt kérdés
Már nem akarom hogy kielégítsen szájjal mert egyszer mondta hogy nem a legjobb az illatom, de mivel örömet akar okozni nekem megteszi. Lehet hogy elundorodik tőlem közbe csak nem meri mondani. Tudom, hogy mindenkinek van egy jellegzetes illata ott, de én napközben is érzem magamon. Szoktam váladékozni is valamikor jobban és nem akarom hogy valami fertőzést átadjunk egymásnak. Nagyon szégyellem, hogy ennyire váladékozok, ráadásul eléggé negatívan érintett mikor mondta h nem a legjobb ott az illatom.
2014. szept. 29. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ki. De megmondanám neki én is és próbálnék segíteni. Fertőzés lehet sztem is v vmi ilyesmi. Nem félnék, hogy elkapom és lehet hogy inkább kézzel csinálnám. Vagy inkább popsit nyalnék :P
2014. szept. 29. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem korrekt, ha sokat váladékozol. Ott valami fertőzés lehet, ráadásul attól is lehet kellemetlen. Menj el nőgyógyászatra, és vizsgáltasd meg magad egy orvossal. Alap esetben igaz, hogy van egy jellegzetes illata a női nemi szervnek, de ha zuhanyztál aznap, akkor nagyon kellemetlen szaga nem szabad, hogy legyen.
2014. szept. 29. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is érdemes lenne orvoshoz fordulnod, ha saját magadon is érzed napközben azt a nem jó illatot, és fokozott váladékozást tapasztalsz.
2014. szept. 29. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!