Miért van az, hogy ha egy fiú flip-flop papucsot hord, akkor sok ember meleg hajlamúnak tartja? Mi az összefüggés a kettő között?
Én még nem hallottam, hogy bárki is melegnek tartaná azt a fiút, aki flip-flopot hord.
De nem túl szerencsés választás, kissé igénytelen hatást kelt. Szerintem semmi gond a szandállal nyárra, egyáltalán nem gáz.
na akk én leszek a kivétel.. se nem vagyok meleg, se nem vagyok igénytelen.. és igen is hordok ilyen papucsot nyáron az utcán is! nem fogok rohadni cipőben, és a szándált meg nem viselem el magamon. és pont. lehet lepontozni meg szidni, de akk nem jár keksz sem
23/F
Mindenki azt hord amit akar, nem ettől lesz b*zi sem, viszont tény hogy papucsban nem illik utcán járkálni, ahogy nem illik melegítőben sem, hacsak nem futni megy, meg nem illik pizsamában sem kimenni.
És bizony bőven léteznek könnyű nyári férfi cipők, amik higiénikusabbak mint egy papucs és ugyanúgy szellőzik benne a láb... és még csak nem is szandál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!