Lehet valami összefüggés az Afrikai és Dél-Amerikai piramisok között?
Dél Amerikában, vannak olyan fák amikből, ősi technikákkal is lehet olyan vitorlást készíteni amivel át lehet hajózni Afrikába. (Igen valaki ezt is kipróbálta.) Szóval a lehetőség adott a két kontinens közti ókori kapcsolatfelvételre.
Szerintem inkább technológiai okai vannak a piramisépítészet elterjedésének. Inkább matematikai mint fizikai ismeretek kellenek hozzá. A felépítése nagyon egyszerű. Gyakorlatilag egy mesterséges hegy, amiben van pár barlang, akkoriban egy szobákból álló összetett épülethez még nem voltak meg az ismeretek.
Fontos, hogy a Dél Amerikai piramisok áldozati templomok, az egyiptomiak síremlékek, a közel keleti Zikkuratok pedig csillagvizsgálók voltak.
"a közel keleti Zikkuratok pedig csillagvizsgálók voltak"
ez azért ebben a formában elég meredek.
ma 08:57
Pontosan. A választ a matematika (illetve a térgeometria) adja meg.
Szia!
Én pár hónapja láttam egy ismeretterjesztő filmet pont erről a témáról. A hitelességét nem tudom megítélni. Itt a link:
(az első film)
Ez inkább ismeret-erjesztő film.
Súlyos tévedésekkel, félremagyarázásokkal, elhallgatásokkal teli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!