Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Téged aláztak már meg ruhabolt...

Téged aláztak már meg ruhabolti eladók? Mivel?

Figyelt kérdés
Velem annyiszor megtörténik, hogy kétszer is meggondolom, hogy bemenjek akárhova is. Pl.: volt, hogy bementem a testvéremnek ruhát venni (aki vékonyabb nálam), és amint elkezdtem nézegetni a ruhákat, mellettem termett egy nő, és kb. rámförmedt, hogy ezek úgysem jók rám..., máskor, szintén ajándékvásárláskor rosszallóan megkérdezték a kasszánál, hogy ugye nem magamnak szántam... Csak én találom meg az ilyen "kedves" eladókat, vagy másnak is volt hasonló? Amúgy ne egy kirívóan hatalmas embert képzeljetek el, 40-42-es méretet hordok...
2015. júl. 1. 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

jézusom, mik léteznek.

szerencsére nekem még nem voltak hasonló élményeim.

szerencsére h&m-ben meg ilyen helyeken nem jönnek oda, csak akkor kell eladókkal beszélnem, amikor fizetek, de sosem szoktak bunkók lenni.

2015. júl. 2. 14:12
 12/15 anonim ***** válasza:

7-es. Én mindig lepattintom.

Beszélgessen a barátnőjével.

2015. júl. 2. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem. Ahogy tapasztaltam, inkább a vevőknek szokásuk az eladókat megalázni.

(Nem, nem vagyok eladó, de látom, amit látok.)

2015. júl. 2. 15:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ekkora mérettel anno ugyanezt eljátszották: Ja hogy rád? Hát rád nincs! Olyan hangsúllyal...

Mai fejjel már rendesen visszaszólnék.

De engem még táska vásárláskor is aláztak. Megkérdeztem mennyibe kerül, mire a válasz, drága! 8000 volt. De úgy mint a Micsoda nőben, tudjátok! Felkaptam a vizet, mondom csak ennyi? És kivágtam neki direkt egy 20-ast. Onnantól már ment a viseld egészséggel meg a gyere máskor is, mire a válaszom, azt várhatják! Jól megszeppent és otthagytam.

2015. júl. 3. 02:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát no comment..

Én szerencsére efféle balfaxokkal még nem futottam össze.

2015. júl. 7. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!