Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Porig aláztak. Mégis miért? 16/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Porig aláztak. Mégis miért? 16/l

Figyelt kérdés
Sztori roviden. Szeptemberben joba lettem egy roma lannyal kb 3 napig tartott a baratsagunk aztan egyszer nem ultem melle es ezert megharagudott.. Onnantol fogva ki akar csinalni. Van egy fiu...ugymond ilyen suli gengsztere.. Tetszett a csajnak de a pasinak o nem. A fiunak em jottem be... De csak hulyitett.. Negy honapig.. Tuti benne volt a lany keze is mert kozbe puszi pajtik lettek.Mindig kicsesztek velem.Ett egy baratom a pasi miatt szakitottam vele erre megint csak hulyitett... Mindig beszologatott a csaj is... Maig turtem... Mai napom: suliba odajott a csaj ...(kb ket honapja feltettem fbra egy profil kepet de a telom elegdzar es veletlenul belajkoltam persze azonnal vissza vontam...) erre a csaj elkezdte mutogatni h en lajkoltam magam es de gaz.. Bibi az h ezt a kepet ugy egy hete le is toroltem..meg minden lajkot is egybol vissza vontam...-.-na es le volt igy fenykepezve es mindenkinek mutogatta...mar azt hittem megtepem... aztan ma kivetelesen a baratom eljotz elem...vegig bamult a pasi akirol eddig beszeltem majd miutan elment a baratom szetalazott a pasi meg a haverjai a buszmegbe..hangossan kiabaltak a nevem h en vagyok az meg bszogattak valamk kacsa porkoltel meg hogy en legyek a haverjanak a legjobbbaratnoje es ramaszhatoj.. Meg elkezdtek bizonyitsam be h ez a nevem es elkezdtek kiabalni ki vagyok meg h mennyire hianyoztam meg ilyeneket... Mar mindenki nezett ram es lenezoen rohogtek rajtam... Voltak vagy 100an.nagyon megalazo volt
2015. márc. 24. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
éz ez e roma lánnyal kezdődött? az durva
2015. márc. 24. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, te szegény :(

Ne is törődj az efféle népekkel.

2015. márc. 24. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de a megfogalmazás elég értelmetlen.

A lényeg kivehető, de a többi nem.

Ne barátkozz többet roma lánnyal, sőt romával se...

2015. márc. 24. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálj neki, hogy fajtájához méltóan rendezte le a dolgot, és rádküldött 100 embert.
2015. márc. 24. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hívd a magyar gárdát, ők megvédenek
2015. márc. 24. 21:48
 6/9 anonim válasza:
100%
Rohadt cigányok csak a baj van velük
2015. márc. 24. 21:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Szint megvan. Söpredék az egész. Nem baj, majd ki lehet őket röhögni, amikor látod az elnyűtt képüket, ahogy nyomatják a közmunkát.
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyit értettem az egészből hogy cigány volt valami csaj. De már ez is rengeteg információ. :P
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát én ezt a pokolért nem olvasom el
2015. márc. 24. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!