Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rányomultam, ő nem így gondolta. Hogyan ne égjek az iskolában porig? 17L
Figyelt kérdés
Szombaton áthívott egy osztálytársam (fiú), akivel már két osztálykirándulás alkalmával is össze sikerült gabalyodnom.
Egy társaságban vagyunk, és eléggé kedvelem. Mint említettem, szombaton áthívott, mert sokat beszélgettünk már zenéről, mesélte, hogy van sok bakelit lemeze, és már terveztük, hogy egyszer összeülünk zenét hallgatni.
Csak ketten voltuk náluk, a szobájában ültünk, izzósor, rozéfröccs, szóval gondoltam szeretne valamit, így rámozdultam. Aztán finoman visszautasított, hogy ő ezt nem így gondolta. Megígérte, hogy nem mondja el senkinek, de ma inkább beteget tettettem, és nem mentem be.
Mit tegyek? Nagyon szégyellem magam.
(K.rvázástól kíméljetek...)
2014. szept. 29. 19:24
1/4 anonim válasza:
Nem értem mi a probléma. Ezen nincs semmi szégyellni való.
2/4 anonim válasza:
igazából ne szégyelld magad, beszéld meg vele!
3/4 anonim válasza:
Tégy ugy mintha mi sem történt volna.Viselkedj vele is úgy ahogy eddig hogy ne tűnjön fel senkinek a változás
4/4 anonim válasza:
Azzal mit is oldottál meg, hogy beteget tettettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!