Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idén úgymond népszerűbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idén úgymond népszerűbb lettem az iskolában, de a fiúk stresszt okoznak még mindig. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

10. osztályos vagyok, és idén valahogy népszerűbb lettem, mint eddig. Többet voltam az osztálytársaimmal, általuk megismertem embereket más osztályokból is. Viszont ha az udvaron egyedül vagyok, inkább bebújok a tornaterem lejáratához olvasni vagy rajzolni, mint hogy konfrontálódnom kelljen egyedül fiúkkal, akiket alig ismerek. Tudom, hogy néhányuknak tetszem is, de akkor is általában csak beégek.

Mit tegyek?

16L

2014. szept. 17. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
nyílj meg valahogy
2014. szept. 17. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Miert kene konfrontalodni a fiukkal? Verekedned kell vagy mi?

Ne gorcsolj, ennyi az egesz.

2014. szept. 18. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!