Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aláztak már meg?

Aláztak már meg?

Figyelt kérdés
Komikat

2015. febr. 23. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Kit nem?
2015. febr. 23. 13:00
 2/8 A kérdező kommentje:
hát vannak akiket nem
2015. febr. 23. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Mármint ma? Ma még nem...
2015. febr. 23. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Az életem minden perce a megalázásról szól..mindenütt..mindenki..lealáz..föléd akar kerülni..bármiáron..legyengíteni..vagy a gyengeségedet kigúnyolni...eltaposni..mint egy élősködő,mert mindenki mindenkinek az élősködője...görbetükör..nézzetek bele!!
2015. febr. 23. 13:10
 5/8 A kérdező kommentje:
nem ma ... nem úgy értem ha nem hogy amúgy szekálás közben vagy pl otthon vagy stb
2015. febr. 23. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer iskolába 9. osztályos voltam a gimiben ami általános iskola is volt és nekünk akkor is kellett még hordanunk a tornadresszt.

Én akkor szinte új osztályba kerültem mert más szakot akartam tanulni és elég sok rossz akaró osztálytársam lett. A sok csaj akikkel akkor barátkoztam de még nem tudtam hogy csak érdek barát vagyok mondták hogy a tornadresszt vegyem fel bugyi meg melltartó nélkül mert hogy a fiúk mindig úgy megbámulnak benne és azért nevetnek ki minket mert kilógnak ezek a ruhák, egyébként ők sem vettek alá fehérneműt szóval ezért mertem rájuk hallgatni. Ez elég sok órán volt így, aztán egyszer otthon felejtettem a dresszem csak póló meg nadrág volt nálam, és mivel a tanár ezeket ellenőrizte így büntetésből adott nekem egy másik dresszt ami a szertornára szokott adni gyakorlásra a többieknek az egy elég világos rózsaszín dressz volt. Akkor én ugye felvettem a ruhám alá nem is volt gáz, de játék óra volt és nálunk az volt a módja ennek hogy a lányok közt volt a póló nadrágos csapat, és a dresszes csapat, akkor csak tornadressz lehetett rajtunk még kis gatyát sem vehettünk fel, ezzel sem volt baj, mert lazán kezeltük a dolgokat. Akkor ugye egyik csaj elkezdett velem szemétkedni hogy kilátszik a mellbimbóm meg hogy látják a puncimat, ott takargattam magam, majd akkor mivel már május volt és elég meleg odajött az egyik csaj mert látta hogy tiszta vörös vagyok és telibe leöntött egy üveg vízzel, mondanom sem kell hogy telibe átlátszó lett a ruhám, mintha meztelen lettem volna ott. Akkor én annyira megvoltam ezzel alázva hogy már sírni sem volt erőm csak kiszaladtam a teremből, a tanár akkor jött vissza valahonnan akkor adott nekem egy nagy törölközőt a terem melletti irodájából és odaadta az öltöző kulcsát hogy menjek és öltözzek át nyugodtan.

Akkor ott nagy lecseszést kapott az osztály legalább is a lányok mert a fiúknak külön órájuk volt. De sajnos még képek is készültek rólam meg videók is ezt előre eltervezték, két igaz barátnőm volt akik mellettem álltak és végül megakadályozták hogy ezek felkerüljenek a myvip-re akkor még nem igazán volt facebook. Én akkor annyira utáltam az osztályom mert máskor is kerültem haosnló helyzetekbe de nem voltak ilyen durvák hogy a szüleimmel úgy döntöttünk hogy átmegyek egy másik iskolába egy másik városba, ot nagyon jó életem volt ár, ott legalább nem aláztak meg. Ott 12. osztályba meséltem el hogy végül mi volt az oka annak hogy átmentem hozzájuk és ők is mondták hogy ez baromi durva volt tőlük. Akkor már teljesen túl léptem ezen, de akkor fél évig szinte zárkózott és csendes voltam, akkor ott is csak azokkal álltam szóba igazán akiket régebb óta ismertem.

24/N

2015. febr. 23. 13:14
 7/8 A kérdező kommentje:
wow ez húú ....... ..
2015. febr. 23. 13:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Folyamatosan. Ez kölcsönös, mert mind magamat alázom a hülyeségeimmel, mind mások általi alázást kapok szinte minden nap, tehát tökmindegy.
2015. febr. 23. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!