Nektek mi volt életetek legmegalázóbb pillanata, vagy amikor másokat aláztak meg előttetek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 22:00
1/2 anonim válasza:
Nekem még nem történt meg életem legmegalázóbb pillanata, amit annyira nem is bánok, viszont azt nagyon szánalmasnak tartom ha valaki szándékosan megaláz valakit előttem.Tulajdonképpen csak magát minősíti vele.
2/2 anonim válasza:
A matektanáromat alázta egy okoska osztálytársam,szívesen pofoztam volna meg,de az ő szintjére nem akartam süllyedni,többnek éreztem magam akkor és ott,minthogy én tegyek igazságot.Végül tettem,önmagamban.Rájöttem,hogy másokat nem védhetek meg a megalázásoktól,de bármikor felnyithatom a szemüket,hogy ezt nem szabad hagyni.A szemfelnyitást apránként csináltam 11.osztályos koromban az incidens után.A végső elszámolásra meg reményeim szerint az érettségim után kerül sor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!