Téged aláztak már meg ruhabolti eladók? Mivel?
Az én méretem felsöben 36, alsóban 38-40.
Nekem egyberuha vásárlásakor jegyezték meg,hogy ehez biztos kövér vagyok, le sem vette nekem az eladó a felsö pocról.
Egy méretes ruha volt, alul bö, de nem vitatkoztam. Azota sem mentem abba a boltba.
2 -es vagyok!
4:es,ugyanez, 60as a derekam a fenek joval nagyobb..én is S es felsöket hordok,vagy Ses maxikat..csak a fenék és combméretemböl rögtön 100 kgosnak néznek.
5.
Én is csak akkor szeretnék, de kisebb üzletekben kérés nélkül odajönnek...
Velem többnyire kedvesek,de vannak helyek,ahol kapok,vagyis régebben kaptam,egyfajta nézést.
Ezek drágább helyek,én meg szerettem a nagyobb pólókat és gatyákat. Bár lehet csak szimplán csak prolinak gondoltak a helyhez képest :D
Amúgy a fejemben mindig az utóbbit gondoltam.
Viszont a ti helyetekben tuti szóltam volna,hogy:
1. Ahogy anyám mondaná "Fogadatlan prókátornak kutyasz..r a bére".
2. Örüljön,hogy megveszem,mert amiatt is van fizuja.
Én olyan 13-14 éves lehettem, mikor betévedtem egy üzletbe a plázában, mire a körmét reszelgető, tetovált szemöldökű, hidrogénhajú, tetovált szájú, rágózó eladó "hölgyike" foghegyről, affektálva ezt tudta mondani: Itt csak vékonyaknak áruluuuuuuunk...
akkor még elég önbizalomhiányos voltam, nem mertem visszaszólni, és nagyon elszomorodtam... pedig akkor én sem voltam víziló, 157 centihez 62 kiló, melles-fenekes, nem méteres hájhurkás lány voltam (azóta fogamzásgátló miatt sikerült felszednem még pluszban sajnos).
Ami nem ruhabolti, de hasonló: SPAR-os pénztáros nyanya kezdte el kb. 5 percig mondani, hogy milyen ocsmány szerinte a zsebtükör, amit kiválasztottam (mintha a 60 éves fejéhez a hirtelenvörös-padlizsánlila mixtúra hajszín az maga lett volna a matyóhímzés...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!