2/12 anonim válasza:
Nem a legelőnyö9sebb. Ha kövér vagy, ne viselj térd fölött érő ruhát, a hosszabb slankít wgí kicsit.
3/12 anonim válasza:
Szerintem is van jobb fazonú neked, de nem rossz ez sem. Nyugodtan felveheted.
4/12 anonim válasza:
Nem az alakoddal van a baj, szerintem ez a ruha kicsit zsákszerű. De nyugodtan felveheted.
5/12 anonim válasza:
Te vagy a képen?
Szerintem egészen jól áll.
:) Vedd fel nyugodtan.
Szerintem a bokéig érő ruhákban néznek ki úgy a kövér csajok, mint egy hatalmas felhő. Ezzel a térdig érő ruhával semmi baj nincs.
7/12 anonim válasza:
Nem vállalhatatlan, ha nincs más jó lesz ez is. De ha van lehetőség, inkább olyat vegyél, aminek van egy kis ujja, mert a karod miatt előnyösebb lenne sokkal. Plusz ezt az övet se kéne rátenni, szerintem nem is a ruha része alapból, ugye? A nyakán strasszok, az övön gyöngyök? Nem jó. Főleg hogy ott buggyan a ruha és olyan, mintha két pár melled lenne, kicsit vicces. Ha ragaszkodsz az övhöz, akkor se ezt rakd rá szerintem. És szerezz alá egy jó alakformáló fehérneműt.
8/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér ahhoz, hogy ruhát viselj, de ez a ruha béna. Fölöttem leírták, hogy miért. Én is a zsákszerű szóval tudnám leginkább leírni, deréktájt nagyon előnytelen, de mindenkinek az lenne. Szerintem ha követné az alakod valamennyire, akkor az sem lenne gond, hogy nincs semmi ujja.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az öv hozzá van, oda is van erősítve a ruhához, de megprobálok keríteni egy másikat ezt pedig valahogy eltávolitom onnan.
Milyen fazonú állna jol/jobban?
2015. jún. 12. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!