Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt a ruhát felvehetem akkor...

Ezt a ruhát felvehetem akkor ha kismellű vagyok?

Figyelt kérdés

Itt a linkje: [link]

Nem fog hülyén állni? A modell csajnak elég nagy melle van én meg kismellű vagyok. De vékony legalább

2014. febr. 27. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
ez nem a pamela , az édes életből? amúgy szerintem nem fog hülyén állni, de nekem nem tetszik a ruha
2014. febr. 27. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
hát ez cseppet sem láttatja a mellet, úgyhogy szerintem nem lehet eldönteni, hogy aki viseli, annak nagy vagy vagy kicsi
2014. febr. 27. 17:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Nézd meg a többi képet, azokon látszik, hogy nagy a melle, meg egyébként igen, a Pamela az és neki műmelle van. De nekem meg marhára nem és nem tudom... Igazából a színe tetszik nagyon, ez a babakék, felvehetném fekete cicanadrággal... Kicsit bizonytalan vagyok mert lehet, hogy nem tetszik annyira, nem tudom..
2014. febr. 27. 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem emeli ki a mellet.... egyébként meg hlyén fog állni, de nem a mell miatt.
2014. febr. 27. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a ruha nagyon idétlen, kis mellel is és nagy mellel is
2014. febr. 27. 20:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja, asszem nem veszem meg. Tényleg kicsit hülyén néz ki de legalább illene hozzám :D haha.. csak szerintem ez kis csizmával nézne ki a legjobban, de tavasszal nem fogom abban rohasztani a lábam hiába az a divat... Köszi mindenkinek! :)
2014. febr. 27. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!