Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvehetem ezt a ruhát "randira"?

Felvehetem ezt a ruhát "randira"?

Figyelt kérdés

Pasimmal megyek várost nézni és találta ezt a rucit a szekrényben (bocsi a minőségért!!!!!): [link] ilyen a minta: [link]

Szeretem a régi ruhákat és passzol hozzám , de nagyon kilógnék egy ilyen ruhában?

köszi

22/L

2014. júl. 28. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nem, vedd fel nyugodtan :D

amúgy k**vajó ruha :D

2014. júl. 28. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem az ilyen ruhákat, nekem nem tetszik.

De ha neked tetszik és valószínűleg a pasidnak is fog, akkor rajta, te ismered hogy ő mit szólna hozzá.

2014. júl. 28. 19:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon gáz :D
2014. júl. 28. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Jó lenne ha picit rövidebb lenne, legalább a térded fölé érne.. így nagyon szűzies és ez nem tetszik benne.
2014. júl. 28. 19:17
 5/12 A kérdező kommentje:
értem, köszi
2014. júl. 28. 19:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha illik hozzád,jól érzed magad benne,akkor vedd föl nyugodtan! Személy szerint nekem nagyon tetszik, én is odavagyok a régebbi ruhákért.
2014. júl. 28. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Naggyon szép!! Oda vagyok érte! Ha nem kell add nekem léccilécci!! :) amúgy modernebb hatást keltene, ha rövidebb lenne, de így is gyönyörű!
2014. júl. 28. 19:31
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm ! nekem azért tetszik, mert ezt a ruhát nagyim varrta anyukámnak, és neki már nem jó, így én örököltem. Tehát kb. 40 éves.
2014. júl. 28. 20:00
 9/12 anonim ***** válasza:
aranyos
2014. júl. 28. 22:16
 10/12 anonim válasza:

Nagyon szep ruha, vedd fel nyugodtan, ha nem hordod, akkor add el, valaki biztosan orulne egy ilyen gyonyorusegnek, kar lenne ha a szekrenyben allna...

En mar csak azert is hordanam, mert van egy tortenete (nagyid varrta anyudnak) es ettol maris kulonlegesebb es egyedibb, mint barmelyik ruha amit mas megvesz a boltokban. :)

2014. júl. 28. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!