Szerintetek ezt így felvehetem utcára? /kép/
Figyelt kérdés
Szóval ezt így felvehetem vagy inkább ne?Sokan beszólogatnak,hogy kövér vagyok és így évek óta hosszúnadrágba vagyok nyáron és rövidnadrágot nem mertem felvenni.Szerintetek hogyan ál?Tudom sok embernek nem tetszik ez a kombó,de kíváncsi vagyok a véleményetekre!A válaszokat előre is köszönöm:)
2014. júl. 25. 15:34
2/9 anonim válasza:
Jól áll. Ha valaki kövérnek nevez akk lépj oda, vedd ki a csipát a szeméből és utána kérdezd meg mégegyszer:)
3/9 anonim válasza:
Most direkt felülről fotóztad magad, fekete-hosszában csíkozott harisnyában, jó bő felsőben. hogy gyakorlatilag semmi ne látszódjon az alakodból és így kérsz véleményt? Az utcára is harisnyában és sötétben fogsz kimenni..?
4/9 anonim válasza:
Tudod őt eleve sötétség veszi körül...
5/9 anonim válasza:
Nem tűnsz kövérnek, de te tudod hogy ez a kép mennyire adja vissza a valóságot.
6/9 anonim válasza:
Szerintem a felső nagyon helyes meg a rövidnadrág, megy együtt és tök jó nyári cucc... :) de a harisnya... a harisnyát miért???? Ennyi erővel hosszú nadrágban is lehetnél, nem is értem hogy lett divat ez a "rövidnadrág alá harisnya" stílus. SOHA! Még átlátszót se! Nem vagy kövér, tornázz és egy hét után mindjárt más lesz még az önbizalmad is :)
7/9 anonim válasza:
A harisnyát hanyagold. Vagy a felsőt. A kettő együtt túl sok. Nekem az ilyen szettekről amúgy is mindig az jut eszembe, hogy nagyon mutogatni akarja magát a csaj, de arra már nem volt ideje, hogy leborotválja a lábát, ezért inkább harisnyát húzott. Oo"
Azt hogy mennyire áll jól, egy ilyen torz képről senki nem tudja reálisan megmondani, vedd fel és kész, annyira szörnyű nem lehet egyébként.
8/9 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baj ezzel a kombóval, nem vagy kövér, bár tényleg elég sötét a kép, harisnyát alig látni, de vedd fel nyugodtan, más is hordja rövidnadrághoz,nagyon nem érdekli ha valakinek ez nem tetszik, elvégre akkor van értelme harisnyát húzni, ha látszik, nem hosszú nadrág alá :D :D
9/9 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy a fotón! Egyáltalán nem vagy kövér, sőt, kifejezetten szép lábaid vannak! Kár lenne hosszú nadrágba rejtegetni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!