Egy ilyen szoknyát túlzás az utcára, hétköznapi viseletként hordani? Senkit nem láttam még a környezetemben, aki ilyet hordana (lent)
Tehát, már egy ideje akartam magamnak egy ilyesmi szoknyát: [link] (rajtam egy kicsit hosszabb)
Meg is vettem magamnak, de itthon próbálgatva olyan ünneplősnek éreztem magam benne. Mivel magamon kívül még senkit sem láttam ilyen szoknyában, félek,hogy megszólnának érte, hogy ez meg milyen ünnepségre készül.
16/L
tényleg ünnepélyesen néz ki, főleg a fekete színe miatt, pedig nem rossz:)
sokat számít az is mivel kombinálnád
köszönöm, mentek a zöldek.
Természetesen nem fehér felsővel kombinálnám, hanem valamilyen színessel,rosszabb idő esetén farmerkabáttal.
Szerintem nyugodtan fölveheted.Csak az a lényeg ,hogy mivel Például egy kockás inggel (mint a képen is)nem tűnik ünneplősnek. Esetleg keress rá : "black skater shirt" nézegess képeket ,hátha találsz valami jó ötletet.
(egyébként nekem is van ilyesmi szoknyám, és még nem szóltak meg érte ,hogy ünneplős. :) )
Nem rossz, de tényleg ünneplős hatású kicsit. Más színt kellett volna venned, akkor nem lenne ilyen probléma.
De bevállalható, azért ritkábban szólnak meg, ha túl vagy öltözve kicsit, mint ha szakad farmerban mennél színházba. :D
Direkt akartam feketét, az olyan örök.(Bár más színűt nem láttam)
Na mindegy, legalább van egy szép ünneplős szoknyám :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!