Túlzás ez a ruha érettségi bankettre (vacsi étteremben)?
Sziasztok, előre megkérnélek titeket hogy ne hurrogjatok le, nem vagyok gyakorlott az elegáns-koktélrucis öltözködésben :D
Ez a ruha
nagyon sok lenne? Igaz hogy tapadós, de térd alá leér tehát nem mutat szerintem túl sokat. Nem is feltűnő a színe se,fekete-ezüst,csillogó de egyszerű. Világéletemben az egyszerű ruhákat szerettem,ezért tetszett meg ez is.
Illetve nem túl nagy hozzá a hasam? Ha előnytelen akkor inkább keresek mást,de nem égetem magam.
És mééég egy kérdés: ehhez milyen melltartót lehet felvenni? Testszínűt,vagy olyat, aminek szilikonos a hátulja?
Nem lenne túlzás, viszont nem áll jól a hasadon. Nem vagy kövér, te is tudod, de ez a tapadós fazon nagyon kiemel mindent. Főleg ha eszik is az ember.
Ha mégis ennél döntenél, a szilikonpántos melltartót nem csak ehhez, de semmihez nem ajánlom.
Ne haragudj, de mint valami búvárruha.
Ahogy írtad: túlságosan tapad, nem előnyös, ráadásul nyár van, s hiába vacsi, nagyon nem a legjobb választás...
(Egyébként olyan melltartót, ami nem látszik ki belőle. Semennyire.)
Hát megmutatnám de ennyit nem akarok fotózkodni :D Azok már nem ilyen karcosak,sok dicséretet kaptam mindig amikor felvettem őket :D
az egyik lehetőségről nem találok képet amivel prezentálni tudnám: egy "hamis" fekete fűző,tehát ami nem présel össze,csak hasonló a kinézete és hozzá egy nagyon szép, elegáns fekete csipkeszoknya. pont eltakarja a kritikus pontjaimat.
a másik ilyesmi ruha,csak rövidebb egy kicsit,de szintén takarja az alsó hasamat (mert ott már bővül),viszont karcsú derekat csinál (mert ott még feszül:D)
hát no,csak túlélem majd ezt az estét is,az osztálytársaim úgyis bakancsban meg Sex Pistolsos pólóban szoktak meg, nem fognak megrökönyödni azon hogy nem vagyok sztájlisztos modell :D
a 2. linked se igazi. se nem nyári, se nem koktélruha, semmiképp sem étterembe való.
akkor már leginkább a fűzős szoknyás szerelést választanám, ha ezekeből lehet választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!