Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhába menjek érettségi...

Milyen ruhába menjek érettségi átadásra?

Figyelt kérdés
3kor lesz, szóval még 40 fok körüli lesz a hőmérséklet,a ballagási ruhámban megfőnék a hosszú fekete nadrágban és bordó selyemingben :( Mit vegyek fel szerintetek? Nem szeretnék oda nem illően felöltözni, de hosszú nadrágot csak nem vehetek :/

2013. jún. 21. 12:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Márpedig oda általában egyenruhában kell menni, nekünk legalábbis az kötelező.
2013. jún. 21. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
rövid nadrágot tán nem kéne... max egy fekete miniszoknya, szép saru (de nem ezek az undorító bogyósak vagy milyenek) meg valami csinos, fehér felső hozzá!
2013. jún. 21. 12:40
 3/9 A kérdező kommentje:
miniszoknya, saru kilőve mert egyik sincs, a szoknyám ami van is derékszoknya, amiben levegőt sem kapok... :/
2013. jún. 21. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. amúgy ennyire lazult, hogy miben mehettek? mikor én érettségiztem, akkor az egyenruhánkban kellett mennem, ami matrózblúzt jelentett. dög meleg volt akkor is, majdnem meggyulladtam. és nem volt olyan régen azért.. kérdezd meg a barátnőid, ők miben mennek?
2013. jún. 21. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
menj utcai ruhában és ott öltözz át arra a 20 percre az egyenruhába, majd ha vége, öltözhetsz vissza
2013. jún. 21. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:
menj rövidgatyában meg ujjatlanban, ott átveszed arra a kis időre az ünneplőt, addig ki lehet bírni.
2013. jún. 21. 13:01
 7/9 A kérdező kommentje:
igazából nem mondták, hogy na kötelező abban menni, csak nyilván tudom, hogy nem hétköznapi ruhában illik megjelenni. De hajlamos vagyok ájulásra, és egy teremben vagy 60 ember, levegő semmi, úgy elég rossz. Ez az átöltözős ötlet nem rossz,lehet az lesz! Köszi
2013. jún. 21. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is a ballagós kosztüm kellett.

Vedd át ott. Annyira nem hosszú ceremónia, hogy annyit se bírj ki benne.

2013. jún. 21. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:
nekünk sem mondta senki, hogy a ballagósban kell menni, egy csaj kivételével mégis mindenki abban jött. Ki lehet bírni. Max ott átöltözöl! Komolyabb gimnáziumban oda sem adják... (volt rá példa)
2013. jún. 21. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!