Egy ilyen szoknyát túlzás az utcára, hétköznapi viseletként hordani? Senkit nem láttam még a környezetemben, aki ilyet hordana (lent)
Figyelt kérdés
Tehát, már egy ideje akartam magamnak egy ilyesmi szoknyát: [link] (rajtam egy kicsit hosszabb)
Meg is vettem magamnak, de itthon próbálgatva olyan ünneplősnek éreztem magam benne. Mivel magamon kívül még senkit sem láttam ilyen szoknyában, félek,hogy megszólnának érte, hogy ez meg milyen ünnepségre készül.
16/L
2014. júl. 18. 14:40
11/11 anonim válasza:
Ha vidámabb, szolidabb, kimondottan utcára való, csinos de nem túl giccses, felsőt választasz hozzá akkor simán belefér utcai viseletnek.
Barátnőmnek is van majdnem ugyanilyen csak testhezállóbb és simán hordja utcán a mindennapokban, sőt dolgozni is ilyenbe jár, mert elő van neki írva hogy csinosnak kell lennie, de nem túl elegánsnak. Szóval egész nyugodtan felveheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!