Szerintetek jó ez így? Randira felvehetem? Nem gáz?
2011. aug. 22. 13:51
1/23 anonim válasza:
Kicsit sok. Vagy a felső vagy a harisnya ne legyen csipkés.
2/23 anonim válasza:
Ez nagyon sok. Jól látom, hogy az egész felső csipke? A fehér melltartót nagyon gyorsan cseréld le feketére, mert irdatlanul közönséges. Mondjuk feketével is, de egy fokkal jobb. A harisnyát is vedd le, mert nagyon csúnya a két csipke együtt.
3/23 A kérdező kommentje:
igen csipkés a felső fekete melltartóm nincs talán rozsaszin vagy barna melltartó? a két csipke mért nem jó együtt ja és fehér magassarkúval venném fel az is menne hozzá?
2011. aug. 22. 13:58
4/23 anonim válasza:
NEM! A fehér magassarkúval csak még rosszabb lesz.
Ha úgy akarsz kinézni, mint egy roma lány vagy egy prostituált, akkor vedd csak fel. Túl csicsás és igénytelen hatást kelt.
Ne haragudj, de nekem ez jött le a képekből.
5/23 anonim válasza:
Azért nem jó, mert nem. Ennyi! Sok, és kész. Nagyon közönséges így, főleg a fehér melltartóval. Szerintem vegyél fel egy fekete felsőt és maradhat a harisnya.. Viszont a fehér magassarkút hanyagold. Ahelyett s jobb inkább a fekete. Felsőd mondjuk bármilyen színű lehet, de ezt a csipkép inkább hagyd, könyörgöm.
6/23 SzilKa válasza:
Ha nincs fekete melltartód, akkor ne csipkés felsőt vegyél fel, de amúgy is sok a két csipkés együtt! És fekete harisnyához csakis fekete cipőt vegyél fel, a fehér nagyon gáz lenne hozzá.
7/23 anonim válasza:
ÁÁÁÁ ez nagyon durva! Írtó közönséges, és még finoman fogalmaztam! Ez két teljesen eltérő csipkeminta, nem illik össze!!!!!! Vagy az egyik, vagy a másik. De ha mindenképpen ragaszkodsz a felsőhöz, akko úgy vedd fel, hogy alá FEKETE melltartót veszel, erre rá, de a csipke alá meg egy egyszerű fekete spagettipántos trikót! Az úgy jól nézne ki. De mégegyszer hangsúlyozom, vagy a harisnya, vagy a felső! A kettőt együtt semmi esetre sem!!!
8/23 anonim válasza:
Közönséges, igénytelen, romás...
9/23 anonim válasza:
Ne, fehér magassarkút ne!!! Isten ments... Akkor csak még jobban fokozod az ízléstelenséget! Ehhez a harisnyához fekete cipő illik, egy elegáns, inkább magassarkú, mint balerina.
10/23 anonim válasza:
Mi a sz@rnak 40 fokba harisnya???????? talan nincs elegge meleged??? amugy ha komoly kapcsolat remenyeben mesz randizni felejtsd el ezt a ruhat, ha csak a szex miatt akkor teljesen jo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!