Szerintetek jó ez így? Randira felvehetem? Nem gáz?
2011. aug. 22. 13:51
11/23 A kérdező kommentje:
É ha csak a felsőt venném fel a harisnyát nem fehér cipővel?
2011. aug. 22. 14:16
12/23 anonim válasza:
A fekete felsohoz hulyen fog kinezni a feher cipo, de ha tudsz tegyel fel egy kepet ugy konnyebb
13/23 anonim válasza:
Rettentő ízléstelen ez így együtt, az biztos.A fekete csipke felső alá semmiképp ne vegyél eltérő színű melltartót!A legjobb lenne,ha egyszínű, fekete topot vennél alá.A harisnyád ne legyen színes.
Másik megoldás az lenne, ha a szoknya és harisnya maradna, de egy jó szabású, szolidabb stílusú, egyszínű felsőt vennél fel.
14/23 A kérdező kommentje:
Cipőről nem tudok:(
Farmer szoknya és a kék csipkés felső harisnya nélkül fehér cipö így gondoltam
2011. aug. 22. 14:20
15/23 anonim válasza:
A fehér cipőt felejtsd el! Vagy akkor fehér felsőt vegyél fel hozzá, mert amúgy olyan leszel, mint vmi papagáj...
16/23 anonim válasza:
Elég rib@ncos...az is, amit legutóbb írtál.
17/23 anonim válasza:
Ez az egész nagyon igénytelen miért nem veszel fel egy rendes felsőt? Ha már annyira mutogatni akarod a tested vegyél fel egy mélyen dekoltált felsőt a mini szoknyával harisnya nem kell, és a fehér cipőt is hanyagold nekem ez a véleményem.
18/23 anonim válasza:
randira? ember te észnél vagy? :O
19/23 anonim válasza:
így nagyon rossz benyomást fogsz kelteni!! azt fogja hinni a srác, hogy ribizli vagy!! nem jó ez az összeállítás
20/23 anonim válasza:
3 szó: Parasztos,igénytelen,cigányos.
A harisnyát 40 fokba felejsd el. A csipkés felső akkor maradhat ha atléta és alá egy sima,fekete spagettipántos top.
Cipőnek meg vegyél fel egy fekete vagy szürke balerina cipőt.
De kérdésedre válaszolva ez így ultra gáz..ne rémiszd el szerencsétlen fiút/férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!