Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt a ruhat felvehetem eskuvor...

Ezt a ruhat felvehetem eskuvore? Lent kep

Figyelt kérdés
[link]

2014. aug. 1. 15:50
1 2
 1/11 amira21 ***** válasza:
48%

Gyönyörű *.*

Szerintem nyugodtan ;)

2014. aug. 1. 15:52
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Wow! Simán, nagyon szép!
2014. aug. 1. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Hát ha vmilyen hercegnő esküvőjére készülsz, akkor igen.

Egyébként túlzás.

A menyasszonyt nem illik túlragyogni.

2014. aug. 1. 15:55
 4/11 A kérdező kommentje:

vagy inkabb ezek kozul valamelyik?

[link]

[link]

2014. aug. 1. 15:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
egyiket sem.ez mind ugyan olyan csak más színben.miért akarod túlöltözni a menyasszonyt?!
2014. aug. 1. 15:57
 6/11 A kérdező kommentje:
mar hogy lenne ugyanolyan? te vak vagy?
2014. aug. 1. 16:22
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

szerintem is túl fogod őt öltözni, az pedig illetlenség.

eleve ne legyen kinn ennyire a combod, másrészt pedig maguk a ruhák nagyon csiricsárék, túl indiai mutogatós típusúak.

én egy szolidat képzelnék el esküvőre: [link] (csak ne a pirosat, mert azt sem illik esküvőre)

2014. aug. 1. 16:26
 8/11 A kérdező kommentje:
nalunk nem oltoznek pirosba 12 utan
2014. aug. 1. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Attól függ hol lesz az esküvő meg milyen lesz a hangulata, a stílusa. Ha flancosabb helyre mentek vagy csak szimplán olyan lesz a hangulata akkor nincs vele semmi baj, de szerintem egy sima vacsorához egy étteremben mondjuk túlzás. Akkor inkább válassz egy koktélruhát vagy egy hosszú inkább nyári jellegű ruhát. Viszont, ha elegáns lesz, akkor jók ezek a ruhák, főleg, ha mindenki így lesz felöltözve. Bár és nem értem ezt a túlöltözés dolgot sem, ezek nem menyasszonyi ruhák még akkor is a házasodó pár lenne a központban, ha egyszerű ruhája lene a menyasszonynak. Nekem legjobban a 2. tetszik, bár szerintem mindegyik szép. Ha nem vagy benne biztos, akkor kérdez meg másokat, akiket ismersz, hogy ők mit vesznek fel az esküvőre és, ha nem stimmel akkor inkább te is válassz másikat. Az ciki lenne, ha csak te öltöznél ki ennyire. Egyébként, szerintem választhatsz ilyen típusú ruhát, csak ne legyen rajta sok dísz, legyen kicsit visszafogottabb.
2014. aug. 1. 16:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha ennyire hosszú az nem praktikus, felsöpröd vele a földet meg rálépsz.
2014. aug. 1. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!