Illik igy menni eskuvore? Felvehetem ezt a kombinaciot? 21L
Figyelt kérdés
Ilyen tipusu mintas ruha, csak ove nelkul es hatul nem hosszabb, mint elol [link]
ilyen magassarkuval, csak az enyem olyan 9 cm magas, nem pedig ennyre [link]
2014. júl. 4. 09:27
1/26 anonim válasza:
Nekem egy kicsit furcsa..
Egy picit elegánsabb ruhát tudnék elképzelni :)
2/26 anonim válasza:
persze, miért ne. szerintem lesz ott még más is mintás ruhában :)
3/26 anonim válasza:
Nyárra? Szeeintem nagyon szép, ebben szerintem nyugodtan elmehetsz :)
4/26 anonim válasza:
Szerintem felveheted, a cipő is jó hozzá csak nekem nem tetszik annyyira, de neked kell, hogy tetszen. Jól néz ki!:)
6/26 pinkpancser válasza:
A ruha szép, de az a cipő... szerintem azt felejtsd el gyorsan.
7/26 A kérdező kommentje:
Nem akarok kukacoskodni, de en nem azt kerdeztem, hogy tetszik-e nektek a cipo. NAgyon sajnalom, ha nem, NEKEM tetszik, es nem fogom azert oldalt hajitani, mert itt par emberke azt mondta, hogy ronda...
2014. júl. 4. 10:12
8/26 anonim válasza:
Ha nem érdekel mások véleménye, akkor miért tetted fel a kérdést?
9/26 anonim válasza:
Akkor meg minek kérdezed meg? Komolyan! Kikéred az emberek véleményét aztán meg leugatod őket mert mást írnak mint amit szeretnél látni. Akkor vedd fel azt csá. Szerintem csicsás lennél, nem kéne jobban kitűnnöd mint a menyasszony.
10/26 anonim válasza:
Ez a cipő buliba, diszkóba illik, esküvőre sztem ízléstelen, nem illik... sőt a ruha stílusához sem. A ruha amúgy jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!