Fuvoszene koncertre felvehetem ezt a kombinaciot?
De a keresést! Attól még, hogy a keresésen belül rákattintasz a linkre, NEM a kép linkjét szúrod be és így NEM jön be mindenkinek!
Egyébként komolyzenei (mert a fúvós is az) koncertre ennél jobban illik kiöltözni!
Nem farmer, hanem legalább vászonnadrág, ha nem is szövet. Kabátot leveszed, ha beérsz, így az lényegtelen.
Egy platformos cipő nem számít elegánsnak.
Nekem megnyitotta rendesen!
A cipő jó. A nadrágot nem tartom szerencsésnek, így képen farmernek néz ki. Inkább sportos, nekem nem oda való.
Kabát nagyon szép. De mi lesz a kabát alatt? :D
Az en nadragom fekete tapaso SZOVET, nem pedig farmer.
78%, szerintem te egyaltalan nem konyitasz a divathoz... Ennel elegansabbat, mint vendeg? MEgis mit vegyek fel sszerinted kisestelyit?
Fogadni merek, szinten mindenkin farmer nadrag lesz.
Még hogy én nem?
Drága, konzervatóriumi hallgató voltam!
Nálam jobban nem tudhatod, hogy mit szoktak felvenni, miután én is koncerteztem. :D
Eleve az egyetem alatt az órákra se jártunk farmerben (90 %-unk), nemhogy a hangversenyekre abban menjünk!
A legalapabb: sötét nadrág, elegáns visszafogott blúz, blézer.
Csak tudod semmi ertelme, hogy en miert menjek kirittyentve, ha csak azt fogom hallgatni, ami masok jatszanak.
Te koncerteztel, de en NEM koncertezek. Komolyan, nem hiszem el, hogy egyes emberek ennyirre bugyutak, mint te!
Szóval most megkérdezted, hogy felveheted-e ezt a kombinációt, más leszólta, hogy ez közel sem az elegáns kategória, és most úgy viselkedsz, mint egy köpködő láma.
Nem túl nőies viselkedés, azt kell, hogy mondjam. Légy inkább hálás a hozzászólónak, hogy figyelmeztetett arra, hogy a kiválasztott öltözéked nem az eseménynek megfelelő, így ha megfogadod a tanácsát, nem fogsz feszengeni az előadás alatt.
Szerintem a cipőt tartogasd a péntek esti bulikba, egyáltalán nem egy csinos darab. Cseréld le szerintem egy körömcipőre.
Fekete nadrág rendben van, ha, ahogy mondtad, nem farmer. Egy csinos blúz, amiből nem buggyan ki a melled, tökéletes lenne hozzá. Visszafogott ékszerekkel, amik nem zörögnek.
Ezt a kombinaciot fogom felvenni!
Hogy miert, azert, mert nem egy Beeethoven koncertre megyek, hanem egy olyan nevtelen fuvoszenekar koncerjere, akik itt is alig ismertek.
Feszegni tuti nem fogod. De leszek olyan kedves, es megosztom, hogy masokon milyen elbuvoloen elegans ruha lesz.(hogy legyen mind puffogjatok, hogy mekkor barmok jarnak felenk)
Egy vacak 60 szemelyes kulturotthonban lesz az eloadas. Meg jo, hogy nem fogom szamotokra elegans ruhaba tuszkolni.
Mekkor idiotak jarnak ezen az oldalon. Te jo eg!
"Te koncerteztel, de en NEM koncertezek."
Ó, egek! Szövegértés!
Végig arról írtam, hogy vendégként miben illik! Szerinted előadóként nem láttam? És mások előadására nem jártam?
"miert menjek kirittyentve, ha csak azt fogom hallgatni, ami masok jatszanak"
Mert alapvető ILLEM, hogy az öltözékeddel is megtiszteled azt, aki neked előad!
De hülyének kár magyarázni. Egyébként megnyugodhatsz, biztos lesz még rajtad kívül is tudatlan, tiszteletlen, aki képtelen megfelelően felöltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!