Felvehetem megint ugyanazt a kombinaciot a templomba?
Figyelt kérdés
multheten volt rajtam egy rozsaszin magassarku, fekete nadrag es rozsaszin ballonkabat a templomban. A heten nem voltam otthon, de jovoheten ha hazamegyek szeretnem ugyanezt felvenni. Meg fognak nagyon bamulni?21L2014. márc. 16. 17:30
1/8 anonim válasza:
Szerinted bárki azt figyelgeti, hogy te 2 hete miben voltál misén? -.-
Dehogy a kérdésre is válaszoljak: igen, nyugodtan felveheted.
2/8 anonim válasza:
Felveheted, a kutya nem fog emlékezni arra, hogy mikor mi volt rajtad. Habár én a helyedben bizots nem rózsaszínű magassarkúban mennék templomba, de ahogy te érzed.
3/8 anonim válasza:
Dehogy fognak. Én mindenhova ugyanabban a kabátban meg cipőben megyek, meg ki fog emlékezni, hogy miben voltál két hete?!
4/8 anonim válasza:
te azért jársz templomba hogy ott divatozz meg mutogasd magad?mások nem hiszem hogy azért járnak hogy azt nézzék te épp miben jelensz meg,fura hogy 21 évesen így gondolkodsz...
5/8 A kérdező kommentje:
4. nem tudom, miert kell ezen a kerdesen igy felhaborodni
2014. márc. 16. 21:00
6/8 anonim válasza:
Bakker még hányszor kérdezed meg ezt? Mindenki leszarja, hogy miben mész templomba.
8/8 anonim válasza:
nem háborodtam fel,csak szerintem kb senkit nem fog érdekelni a templomban az se h épp miben vagy nemhogy arra fog majd valaki emlékez ni h két hete miben voltál:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!