Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvehetem megint ugyanazt a...

Felvehetem megint ugyanazt a kombinaciot a templomba?

Figyelt kérdés
multheten volt rajtam egy rozsaszin magassarku, fekete nadrag es rozsaszin ballonkabat a templomban. A heten nem voltam otthon, de jovoheten ha hazamegyek szeretnem ugyanezt felvenni. Meg fognak nagyon bamulni?21L
2014. márc. 16. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerinted bárki azt figyelgeti, hogy te 2 hete miben voltál misén? -.-

Dehogy a kérdésre is válaszoljak: igen, nyugodtan felveheted.

2014. márc. 16. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Felveheted, a kutya nem fog emlékezni arra, hogy mikor mi volt rajtad. Habár én a helyedben bizots nem rózsaszínű magassarkúban mennék templomba, de ahogy te érzed.
2014. márc. 16. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Dehogy fognak. Én mindenhova ugyanabban a kabátban meg cipőben megyek, meg ki fog emlékezni, hogy miben voltál két hete?!
2014. márc. 16. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:
te azért jársz templomba hogy ott divatozz meg mutogasd magad?mások nem hiszem hogy azért járnak hogy azt nézzék te épp miben jelensz meg,fura hogy 21 évesen így gondolkodsz...
2014. márc. 16. 20:59
 5/8 A kérdező kommentje:
4. nem tudom, miert kell ezen a kerdesen igy felhaborodni
2014. márc. 16. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Bakker még hányszor kérdezed meg ezt? Mindenki leszarja, hogy miben mész templomba.
2014. márc. 16. 21:40
 7/8 anonim válasza:
en meg is gyontatlak xD
2014. márc. 17. 05:19
 8/8 anonim ***** válasza:
nem háborodtam fel,csak szerintem kb senkit nem fog érdekelni a templomban az se h épp miben vagy nemhogy arra fog majd valaki emlékez ni h két hete miben voltál:D
2014. márc. 17. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!