Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Illik igy menni eskuvore?...

Illik igy menni eskuvore? Felvehetem ezt a kombinaciot? 21L

Figyelt kérdés

Ilyen tipusu mintas ruha, csak ove nelkul es hatul nem hosszabb, mint elol [link]

ilyen magassarkuval, csak az enyem olyan 9 cm magas, nem pedig ennyre [link]

2014. júl. 4. 09:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a ruha jó, de a cipő ehhez a mintáshoz nem illik.Válassz egy másik cipőt szerintem.
2014. júl. 4. 10:46
 12/26 anonim válasza:
Én holnap megyek esküvőre :) Nekem egy kék-fehér színű pántos, és redős alkalmi ruhám lesz, hozzá egy fehér csinos boleróval és fekete körömcipővel. De szerintem ez a ruha is megfog felelni főleg nyár van, jó idő csak nem szólnak meg...:)
2014. júl. 4. 11:17
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó lenne ez a ruha, de ez a ronda cipő hazavágja.
2014. júl. 4. 12:25
 14/26 A kérdező kommentje:
Oszinten nem tudom, hogy ennyire nincs izlesetek cipok teren, vagy egyszeruen nem vagytok csajosak...
2014. júl. 4. 12:40
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem illik feltűnősködni egy esküvőn, nem rólad szól a dolog és a cipő elég figyelemfelkeltő azt azért beláthatod.

Ha a ruhát nem is, de a cipőt szerintem gondold át, nem tartom jó választásnak.

2014. júl. 4. 12:56
 16/26 A kérdező kommentje:
Es akkor mi van, ha a cipo figyelemfelkelto? Nem fogok azert apacaruhat felvenni, hogy nehogy veletlenul valaki ram fog nezni, es nem egesz este a menyasszonyt fogja nezni...
2014. júl. 4. 13:24
 17/26 anonim ***** válasza:
78%
Jééézusom, ezt nem mondod komolyan? Ez egy nyári utcai ruha, meg egy r!banccipő, sehova nem illik, de egy esküvőre végképpp nem. Tiszta szégyen lesz neked, hogy nemcsak az összes vendég, de még a pincércsajok is(!) elegánsabbak lesznek nálad.
2014. júl. 4. 13:30
 18/26 A kérdező kommentje:

ma 13:30

Eddig barkinek megmutattam oket, mindenki azt mondta, hogy gyonoyur, nagyon szep a ruha, a cipo, nagyon jol all, mindenkepp azt vegyem fel(en meg olyanok is azt mondtak, akik 100 ruhabol 2-3ra mondjak, hogy elmegy).

Nem fogom magamra venni egy szaros 68%os idiota iromanyait...

2014. júl. 4. 15:06
 19/26 anonim ***** válasza:
96%
Nekem aztán tökéletesen érdektelen, hogy mit veszel magadra, csillagom. Véleményt kértél és én elmondtam az enyémet. Nevetséges leszel, de szerencsére nem vagy nekem senkim, nem én fogok égni miattad, az olcsó ruháid, proli stílusod miatt.
2014. júl. 4. 15:12
 20/26 A kérdező kommentje:

Inkabb en kellene mondjam hogy szerencse, hogy nem vagy senkim. Ilyen szohasznalat mellett, meg ha ismernelek is, akkor is megszakitanam veled a kapcsolatot.

Es igen, nekem soha nem lesz ilyen valakid, akinek a kinezetere buszke lehetnel. (bar gondolom ferfi vagy, mert remelem, hogy a nok nem beszelnek igy)

2014. júl. 4. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!