Van még olyan nő, aki sosem öltözik kihívóan?
Figyelt kérdés
Öltözködését tekinte konzervatív és szolid, nem mutatja a mellét, nem hord rövid szoknyát, minit, pcsa nadrágot, ilyesmiket...2015. máj. 2. 20:49
11/14 anonim válasza:
Ez meg milyen kérdés már? :D
Ha szétnézel a városban te akkor is csak kihívóan öltőző nőket és lányokat látsz? Mert én nem.
12/14 anonim válasza:
Hát nem is tudom. Ismerek ilyen lányt, ő keresztény. Nyáron mindig térdig érő szoknyát hord, meg tényleg visszafogott és szép. Én nyáron simán felveszek marharövid nacit, kivágott felsőt stb. Volt, amikor nem volt erőm kutyát sétáltatni, és kiengedtem az utcánkba (csendes hely) és amíg szaladgált és figyeltem bugyiban és pólóban voltam. Sokak szerint ez nagyon sok, de ez van. :)
13/14 anonim válasza:
Utolsó, ez azért elég ízléstelen.
14/14 anonim válasza:
Tudom :) De jól érzem magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!