Ki hogyan öltözik ilyen időben?
Én nem vagyok fázós, meg beteges sem, de azért válaszolok, ha lehet :D
Most nincs túl hideg, szóval póló, rá pulcsi (zippzáros vagy bebújós), arra fenékig érő bőrdzseki (rendes bőr, ami normálisan szigetel, nem mű). Alulra farmer, térdzokni, lábra bakancs.
Sapkát csak olyan -3, -4 °C körül és az alatt hordok, enyhébb időben beleizzad a fejem. Ha a pulcsimnak garbós a nyaka, akkor sálat sem veszek fel, ha nem garbós, akkor kötött.
A bőrdzsekit is olyan -3, -4 °C körül cserélem le a télikabátomra, ami egy térdig érő szövetkabát. Alá ugyanúgy öltözöm fel, mint a bőrdzseki alá. Ha NAGYON hideg van (-7, -8 °C vagy annál hidegebb), akkor hosszuújjú pólót vagy vékony pulcsit húzok és még arra ráveszek egy vastag zippzárasat.
hosszu pufi kabátom van
ehhez kötött sál + sapka
UGG csizma +
nadrag vagy szoknya es felso
Téli cicanadrág, téli pulcsi, tavaszi rövid kabátka, csizma vagy pedig téli szoknya, téli harisnya, téli pulcsi, tavaszi kabátka.
Sapkát, sálat, kesztyűt nem szoktam felvenni.
Én nem vagyok fázós, edzett a szervezetem. Minél kevesebb ruhaneműt szokik meg a szervezet nagyobb hidegekben annál edzettebb lesz és nem betegszünk ezáltal meg. Minél jobban felöltözünk annál hamarabb megfázunk és megbetegszünk...Pl. anyukám pont az én ellentétem ilyen szempontból, ezért is betegszik meg mindig. Nekem meg mindig mondják hogy megfázok...stb. de mégse fázom meg.
31/N
Amnesia-ból van fehér "pufi" kabátom. Sapkát ritkán hordok, csak ha tényleg hideg van. Amúgy a kabáton kívűl cicanadrág (az amit egyébként egész évben hordok), póló vagy top és bokacsizma. Ha ennél többet veszek fel, hihetetlenül izzadok. Pulcsi nálam szóba se jöhet, ahogy farmer sem (nekem az nagyon hideg télen). Még vastag zoknit sem szoktam felvenni. Szóval nem sok különbség van a nyárvégi és a téli öltözékem között, kb szeptember óta ugyanígy járok (akkor kezdtem el kabátot hordani)
Sálat szoktam még, azt viszont elég gyakran, mert a torkom hamar begyullad a hidegben.
19L
Koptatott fekete farmer, pulcsi, póló, ing.
Vagy szoknya, ruha, fekete harisnya, térdzokni (vagy anélkül) bakancs, vagy oxford cipő.
Sötétkék kabát, nagy kötött kardigán, kötött sál. Ilyesmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!