Szerintetek gáz, ha egy fiú flip-flop papucsot vesz fel melegebb időben?
egyáltalán nem gáz
eleinte a párom sem akarta, mindig cipőben járt nyáron is.
aztán rábeszéltem, hogy vegyünk neki egy papucsot, azóta ő is szereti, mert rájött, milyen jó, ha nem rohad a lába zokniban, cipőben 40 fokban
Emléxem amikor legelején előjött ez a dolog itt mindenki szinte homis, igénytelennek tartotta, de el kellett telni jó pár évnek, hogy lecsillapodjanak a harci kedélyek.
Én nem hordok, mert nem tartja a lábat, vékony talpú, ugyan az a problémája, mint a nőknél a balett cipőnek, nem egészséges naponta abba járni.
A flip-flop papucsot szerintem hagyjuk meg a strandokra, lányok, fiúk egyaránt. Vékony szivacs talpa van, a sarka-talpa végig egy síkban van, ha betonon mászkál benne az ember, megterheli a térdet, a sarkat, mert nincs benne anyag, ami tompítaná a lépés erősségét.
Nyilván lehet igényesebb tangapapucsokat is venni, normális kialakításúakat, de gondolom, itt a gagyi 1 centis polifoam talpú, műanyag pántos förmedvényekről szól a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!