Menyire gáz ha fiú lányosan öltözik?
Hát, gondold át, miért lehet ez...
Mármint az egy dolog, hogy mi itt mit mondunk, de sokan ki fognak közösíteni így. Annyi divatos cucc van már fiúknak, nem találsz azok közt olyan darabokat, amik mennének a stílusodhoz? Ott se csak macsó, férfias darabok akadnak, bőven van köztük színes, lágyabb anyagú ruha is.
Én ezzel úgy vagyok, hgoy szeretem első látásra rögtön tudni megkülönböztetni viselet szerint is, ki melyik nemhez tartozik, a
Mivel a ruha takar, és hátulról mindenki egyforma, ezért a viselet hivatott segíteni a megkülönböztetésben, hogy valaki aki előttünk van, az melyik nemhez tartozik! ha ezt a szempontot valaki felrúgja, és sajnos szaporodnak ezek a delikvnsek, akkor ezzel társadalomformáló deformáló erővé válik, és igy már nem csupán magánügy az ízlés, az öltözködés
A viselet sem egysezrűen csupán magánügy vagy ízlés kérdése már, hanem bizony társadalomformáló tényező, hiszen közterületen jelenik meg vele az illető, nem csupán saját otthonában.
Ha nem lennének a bizonyos , természet rendjétől elfordulók, ami a nemiséget illeti, akkor nem is furcsálnánk a bizonyos még szokatlan dolgokat, nem annyira furcsálnánk, de mondjuk ugye, ha a skót szoknyából indulunk ki, vagy a valamikori bőszárú gatyákból, hááát, ...:D :D
Ízlések változhatnak idővel, , ha egyébként a természet rendjét nem borítja fel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!