Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mért csak vékony emberekre...

Proog kérdése:

Mért csak vékony emberekre gyártanak ruhát? (többilent)

Figyelt kérdés
Akár melyik boltba bemegyek, 38-as a legnagyobb farmernadrág...Nem vagyok kövér..nagydarab vagyok... elég magas arányos sullyol +- 10kg.. Akármelyik nagy márkás üzletben körülnéztem 38-asnál nincs nagyobb nadrág... idönként a New Yorker-ben szoktam találni rám való méretet. De nem értem hogy pl a Taylor's Fashion vagy akár a Bershka vagy sorolhatnám még a nagyobb márkákat mértnincs nagyobb méretük..Találkoztam már ruha vásárlásnál nem egyszer nem kétszer elég nagy emberkékkel.. 180magas kb 120 kg szét van gyurva ... de még ökse mindig kapnak méretet.. Van hogy ők is szidkozodnak voltmár rá példa.. Szóval nem értem?.. Esetleg valaki adna tippet ahhol mondjuk 2-3X-es nadrágot? esetleg 42+os nadrágot lehet találni? farmer melegitő mindegy.. Felső ruházatra nincs gondom abban mindig kapok megfelelő méretet.
2015. ápr. 3. 16:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, hogy voltam már ezeken a helyeken, és rajtam is van felesleg, így hordok 38-asat. Ehhez képest tudok viszonyítani, és láttam is a nagy nadrágokat. Azok a nadrágok, akkorák, hogy kissé túlsúlyosakra valók. Ha valaki akkora, az már túlsúly. Nos, aki túlsúlyos, annak érdemes leadni egy picit.

Akármennyit mondogatjátok, hogy akkor is a gyártók a hibásak, azok ettől még nem fognak gyártani nagyobb nadrágokat. Viszont ha ti leadtok (márpedig, ha a méret 42-44-es, akkor van miből), megoldottátok a problémát.

Sokkal felszabadultabb érzés beleférni egy 38-asba, mint kétségbeesetten 42-eseket kutatni.

2015. ápr. 6. 11:44
 22/26 anonim ***** válasza:

A Pimkie-ben jól nyúlnak a nadrágok. Ha az nem elég jó, nézzétek meg a Zarát, ott kb. annyi egy nadrág, mint a H&M-ben, de azok nagyon kényelmesek.

(előző voltam)

2015. ápr. 6. 11:46
 23/26 anonim ***** válasza:

Továbbra sem ez a kérdés.

És nem azokrol szól akik 38-as méretet hordanak.

Attól függetlenül mert valakinek 42-es a mérete nem biztos, hogy fogynia kell.

2015. ápr. 6. 11:49
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat :) a C&A-ba találtam magamnak 44-es farmert. 8500ftért.. megis vettem elég jó de sajnos a kinálat már éppen ott is kifogyoban volt.. két fajtából találtam 44es nadrágot.. aréna plazaban volt .. de valoszinüleg jön uj készlet szoval mostmár tudom hol találjam,köszönöm mindenkinek. És igen nem feltétlen kövér az aki 42 felett hord nadrágot :)
2015. máj. 4. 21:53
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem kövér, de túlsúlyos.

Kivéve, ha 200 cm magas vagy, mert akkor tényleg nincs rajtad felesleg 42-es méret mellett.

2015. máj. 5. 12:52
 26/26 A kérdező kommentje:
Látom csak nem birtok magatókkal egyből daggatozni meg túlsúlyozni kell... 47és feles lábam van 186 centi magas vagyok 110kg-al ... remélem mostmár eltudod képzelni hogy nem folyok le a székről ...hát b*zdmeg komolyan nem értem ezeket az emberek...ez az oldal a kérdésekről válaszokról szól nem a kritikákról...és hozzá teszem rendszeresen edzek... küldjek képet is magamról? hogy megnyugodjon a csöves lelki világotok ? Vékonykák.... legalább a viharban nyugodtan sétálok és nem kell megkapaszkodnom...
2015. aug. 18. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!