Mért csak vékony emberekre gyártanak ruhát? (többilent)
Mondom, hogy voltam már ezeken a helyeken, és rajtam is van felesleg, így hordok 38-asat. Ehhez képest tudok viszonyítani, és láttam is a nagy nadrágokat. Azok a nadrágok, akkorák, hogy kissé túlsúlyosakra valók. Ha valaki akkora, az már túlsúly. Nos, aki túlsúlyos, annak érdemes leadni egy picit.
Akármennyit mondogatjátok, hogy akkor is a gyártók a hibásak, azok ettől még nem fognak gyártani nagyobb nadrágokat. Viszont ha ti leadtok (márpedig, ha a méret 42-44-es, akkor van miből), megoldottátok a problémát.
Sokkal felszabadultabb érzés beleférni egy 38-asba, mint kétségbeesetten 42-eseket kutatni.
A Pimkie-ben jól nyúlnak a nadrágok. Ha az nem elég jó, nézzétek meg a Zarát, ott kb. annyi egy nadrág, mint a H&M-ben, de azok nagyon kényelmesek.
(előző voltam)
Továbbra sem ez a kérdés.
És nem azokrol szól akik 38-as méretet hordanak.
Attól függetlenül mert valakinek 42-es a mérete nem biztos, hogy fogynia kell.
Nem kövér, de túlsúlyos.
Kivéve, ha 200 cm magas vagy, mert akkor tényleg nincs rajtad felesleg 42-es méret mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!