Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mért csak vékony emberekre...

Proog kérdése:

Mért csak vékony emberekre gyártanak ruhát? (többilent)

Figyelt kérdés
Akár melyik boltba bemegyek, 38-as a legnagyobb farmernadrág...Nem vagyok kövér..nagydarab vagyok... elég magas arányos sullyol +- 10kg.. Akármelyik nagy márkás üzletben körülnéztem 38-asnál nincs nagyobb nadrág... idönként a New Yorker-ben szoktam találni rám való méretet. De nem értem hogy pl a Taylor's Fashion vagy akár a Bershka vagy sorolhatnám még a nagyobb márkákat mértnincs nagyobb méretük..Találkoztam már ruha vásárlásnál nem egyszer nem kétszer elég nagy emberkékkel.. 180magas kb 120 kg szét van gyurva ... de még ökse mindig kapnak méretet.. Van hogy ők is szidkozodnak voltmár rá példa.. Szóval nem értem?.. Esetleg valaki adna tippet ahhol mondjuk 2-3X-es nadrágot? esetleg 42+os nadrágot lehet találni? farmer melegitő mindegy.. Felső ruházatra nincs gondom abban mindig kapok megfelelő méretet.
2015. ápr. 3. 16:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
74%

C&A, H&M.

Itt lehet kapni nagyobb méretű ruhákat is.

Egyébként pedig sok helyen figyelembe vehetnék azokat is akiknek nem 38-as a méretük.

2015. ápr. 3. 17:13
 2/26 A kérdező kommentje:
Igen, tehát ez a gond hogy nem veszik figyelembe :( nem is értem nem csak 40-50kg-os emberekből áll a világ.. :D Nagyon köszönöm a tippet benézek oda és reménykedem :)
2015. ápr. 3. 17:27
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Vannak direkt nagy méretű ruhaboltok. Én szoktam ilyeneket látni. Nekem mondjuk pont az a bajom, hogy 36-os a legkisebb. És ennél csak nagyobbak vannak... Én nem tudom te hol vásárolsz, hogy nincs 38-nál nagyobb...
2015. ápr. 3. 19:07
 4/26 anonim ***** válasza:
32%

Természetes, hogy nagyrészt átlagos emberekre gyártanak ruhát, mivel az az átlag, nem az elhízott meg a nagydarab.

De ők is találnak ruhát, vannak külön plusz méretes boltok, stb. De mondjuk kínaiban is szoktam látni 3-4XL méretig cuccokat.

2015. ápr. 3. 19:07
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Olyan helyen még nem voltam, ahol ne láthattam volna 40-42-ig nadrágokat, lehet, hogy akkor éppen kifogyott. Bershkában is van nagyobb méret. Pimkie, H&M, C&A, New Yorker, Takko, Promod, Pull & Bear, Tally Weijl, Zara...és még sorolhatnám. Mindenhol van legalább 42-ig.
2015. ápr. 3. 19:12
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Tehat azert aki 42-44es ruhákat hord nem feltétlenül kövér.

De igen a legtöbb helyen nincs ekkora ruha, pedig bőven bele férhetne a konfekcio méret táblázatba.

A molett boltokban sajnos valamiért olyan ruhákat árulnak amit az 50 éves nagymamám venne fel. Semmi fiatalos csini darab.

Ezért ezeket a boltokat próbáld meg, itt azért vannak csini darabok is :)

2015. ápr. 3. 19:13
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Na igen azt ki hagytam, hogy egy pár éve a 42' nadrág méret valamiért kisebb lett.

Évek óta ez a méretem, régen a tallyba is tudtam ruhát venni.

Most a 42' nadrág a combom közepéig jön fel.

Pedig nem híztam és ugyan azok a ruhák amiket 3 éve ott vettem ugyan úgy rám jöttek.

Szintén zenész a kínai ruha boltok választékai.

2015. ápr. 3. 19:16
 8/26 anonim ***** válasza:
Nekem is 40-42 a nadrág méretem, a H&M-ben, C&A-ban meg a Tescoban szoktam magamnak vásárolni leginkább, de kínaikban is találok, csak az nem feltétlenül felel meg az ízlésemnek:) Szerintem ekkora méret még nem megy ritkaság számba...mondjuk egyszer találtam egy nagyon szép virágos nadrágot, azt hiszem a Takkoban, a legnagyobb méret belőle pedig a 30-as volt.....ami azért szerintem durva, mondanám, hogy biztosan kifogyott, de a többi nadrág között sem találtam nagyobbakat...viszont szokott lenni ott is nagyobb méret, szóval ezt nem értem.
2015. ápr. 3. 21:23
 9/26 anonim ***** válasza:
C&A-ban kb 50-esig van, Tescoban nem vagyok teljesen biztos de 44-ig szerintem van. Az biztos hogy van 1-2 üzlet ahol elég kicsi a méretválaszték.
2015. ápr. 3. 21:38
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy sem tudják belõni a jó méreteket az ilyen boltokban...nekem pont fordítva van, a felsõim xs-s, méretūek, valamelyik nap felpróbáltam egy pólót a H&M-ben, xs volt beleírva és nagy volt...pedig nem vagyok picike vékony, 170 centi, normális testalkat.

El szoktam gondolkozni, hogy akkor a nálam kisebb, vékonyabb nõk mégis milyen felsõket hordanak.

2015. ápr. 4. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!