Nagyon vékony vagyok, hogy öltözködjek?
22 évesen gyereksúlyom van... Akármit teszek nem tudok meghízni, sajnos a családban többen is ilyenek, undorítóan érzem magam.
Szeretnék én is szoknyát felvenni vagy harisnyát, de annyira kiemeli a vékonyságot, hogy inkább hagyom. Szinte minden ruha lóg rajtam, nem tudom hogy öltözzek normálisan.
Ha egészségügyileg minden rendben van nálad, akkor nincs olyan, hogy mindent megteszel és mégse hízol.
Olvass utána a testtömegnövelés tudományának.
Nekem van, ami nagyon tetszik, de csak annak áll jól, akin tényleg nincs felesleg. Nadrágba, szoknyába felső, blúz betűrve hordva. A nadrág lehet teljesen egyenes, nem kell totál feszülősnek lennie, így nem annyira vékonyít. Szoknya lehet húzott, rakott, fodros. Harisnyából hordhatsz mintásat, ami kicsit erősít, ahhoz egyszínű ruhát, szoknyát.
Ne nagyon hordjál hosszú, földig érő ruhát, szoknyát, teljesen feszülős nadrágot.
Szerintem az tévhit, hogy a vékonyak bármit felvehetnek. Az lehet, hogy rájuk megy, de nem biztos hogy jól is néznek ki benne.
Emellett naponta legalább 50x megjegyzik, hogy milyen vékony vagy, bezzeg aki kövér, annak egy szót se.
azért azt ne mondd már, hogy a kövérek nem kapnak megjegyzést, jó?
én megértem hogy véznának lenni is sz*r, de azért kövérnek se lenni egy leányálom.
a kérdésre: szerintem a testhezálló ruhákkal próbálkozz, pushup melltartó (ha kicsi a melled-de gondolom igen), a lényeg ,hogy testhezálló cuccokkal próbálkozz.
esetleg ilyen jeggings nadrágot szerezz, ami majdnem leggings, de farmerszerű, vagyis jobban rád tapad, de nem tűnik igénytelennek.
h&m-et, bershkát nézném meg, ott vannak a nagyon vékony csajokra cuccok.
szoknyából próbáld a ceruzaszoknyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!