Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon vékony vagyok, hogy...

Nagyon vékony vagyok, hogy öltözködjek?

Figyelt kérdés

22 évesen gyereksúlyom van... Akármit teszek nem tudok meghízni, sajnos a családban többen is ilyenek, undorítóan érzem magam.

Szeretnék én is szoknyát felvenni vagy harisnyát, de annyira kiemeli a vékonyságot, hogy inkább hagyom. Szinte minden ruha lóg rajtam, nem tudom hogy öltözzek normálisan.

2015. márc. 9. 17:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha egészségügyileg minden rendben van nálad, akkor nincs olyan, hogy mindent megteszel és mégse hízol.

Olvass utána a testtömegnövelés tudományának.

2015. márc. 9. 17:31
 2/11 A kérdező kommentje:
ezeregy kivizsgáláson voltam, csak annyit böktek ki hogy gyors az anyagcserém.
2015. márc. 9. 17:37
 3/11 anonim ***** válasza:

pedig én inkább lennék vékony mint átlagos testalkatú. ne érezd ez miatt magad rosszul. úgy gondolom a vékony testalkatúak akik, szinte bármit felvehetnek és jól is áll nekik. a magas derekú szoknyák és nadrágok kifejezetten előnyös a vékonyaknak.

[link]

[link]

2015. márc. 9. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:
nem hajlamos a hízásra ennyi. a párom is ilyen. 3-as voltam.
2015. márc. 9. 17:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem van, ami nagyon tetszik, de csak annak áll jól, akin tényleg nincs felesleg. Nadrágba, szoknyába felső, blúz betűrve hordva. A nadrág lehet teljesen egyenes, nem kell totál feszülősnek lennie, így nem annyira vékonyít. Szoknya lehet húzott, rakott, fodros. Harisnyából hordhatsz mintásat, ami kicsit erősít, ahhoz egyszínű ruhát, szoknyát.

Ne nagyon hordjál hosszú, földig érő ruhát, szoknyát, teljesen feszülős nadrágot.

2015. márc. 9. 17:45
 6/11 A kérdező kommentje:

Szerintem az tévhit, hogy a vékonyak bármit felvehetnek. Az lehet, hogy rájuk megy, de nem biztos hogy jól is néznek ki benne.

Emellett naponta legalább 50x megjegyzik, hogy milyen vékony vagy, bezzeg aki kövér, annak egy szót se.

2015. márc. 9. 17:52
 7/11 anonim ***** válasza:
max csak nem érzed magad jól azokban a ruhákban. de tényleg amit az 5ös kommentelő írt ( azt hiszem az 5ös ) az igaz. sokkal több lehetőség van egy vékony lánynak felöltözni mint annak akin egy kis felesleg is van.
2015. márc. 9. 17:57
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

azért azt ne mondd már, hogy a kövérek nem kapnak megjegyzést, jó?

én megértem hogy véznának lenni is sz*r, de azért kövérnek se lenni egy leányálom.

a kérdésre: szerintem a testhezálló ruhákkal próbálkozz, pushup melltartó (ha kicsi a melled-de gondolom igen), a lényeg ,hogy testhezálló cuccokkal próbálkozz.

esetleg ilyen jeggings nadrágot szerezz, ami majdnem leggings, de farmerszerű, vagyis jobban rád tapad, de nem tűnik igénytelennek.

h&m-et, bershkát nézném meg, ott vannak a nagyon vékony csajokra cuccok.

szoknyából próbáld a ceruzaszoknyát.

2015. márc. 9. 19:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Az hogy szerinted nem nézel jól ki, az a te saját véleményed. Valószínű nekem lehet tetszenél. Nincs olyan testalak/öltözködés, ami mindenkinek megfelel. Így is úgy is lesz probléma az alakoddal. Ha valakinek a teltebb tetszik, akkor nyilván azt fogja mondani rád, hogy milyen kis soványka vagy... de ez fordítva is igaz! Lehet szép vagy [egy képet azért nem olyan luxus linkelni szerintem, google... :) ] csak nincs önbizalmad, és csak magad látod csúnyának, ill. 1-2 embernek a véleményére támaszkodsz.
2015. márc. 10. 15:12
 10/11 A kérdező kommentje:

Sajnos eddig még senki nem mondott semmi pozitívat, sőt, sosem mondtak, csak ócsároltak, ezért is van az önképem és úgy mindenem romokban.

Itt van 2 kép, elég hülye beállítással, de remélem látszik a lényeg

[link]

[link]

2015. márc. 10. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!