Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nagyon vékony...

PannkaBubu kérdése:

Szerintetek nagyon vékony vagyok (13 éves 37 kiló)? Hogy öltözködjek ha ilyen vékony vagyok? HELP!

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez a magasságodtól is függ.Én 16 évesen vagyok 41 kiló 162 centi magasan,és utálok ilyen vékony lenni, de hiába eszem rendesen ez van,gének..:S.Hát..a kivágott ruhákat szerintem került,mivel nincs mutogatni a semmit inkább ne mutogasd,remélem érted:D.Én a hosszabb,lenge pólókat szeretem cicanadrággal,shorttal.A vékony pántos topokat,felsőket került, mert azokban még csontosabbnak látszik a vállad.Szóval a lenge pólók, jöhetnek,magassarkú,háát szerintem ne, mert abban még vékonyabbnak,hosszabnak tűnik a lábad,inkább balerina cipő,lapostalpú.Ha a laza stílust szereted csőfarmer egy feltűnő,nagy színes deszkáscipővel :D Tuti párosítás.Mondjuk ha van olyan pólód, ami túl bő rá,d próbáld ki,úgy,hogy övet raksz a ruhára,de lehetőleg vmi vastagabb övet:D.Ha túl vékonynak tartod a karod, csuklód,hordj vatag karkötőket. Így most ennyi, remélem segítettem valamicskét :).
2012. aug. 15. 10:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen ez nagy segitség.Csak azt szeretném mondani hogy érdekes de nagyok a cicieim ahoz képest hogy csontos vagyok:)Köszi még egyszer:)
2012. aug. 15. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 14/L vagyok, 168 és valamennyi cm, 50 kg (néha 51-52, ha sokat eszek, de mindig lemegy:D). De azért a 37 nagyon kevés...láttam hogy írtad valahol, nem akarsz hízni, sportos vagy, de ez azért nem egészséges. Szerintem hordj fodros ruhákat(tudod ami ilyen többrétegű hatású) és ilyesmiket. Ha gondolod küldhetsz fotót, mert akkor talán jobban tudnék segíteni...
2012. aug. 15. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:
hát 37 kg az rohadtkevés
2012. aug. 15. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:

37 kiló még akkor is kevés, ha 150 centi vagy...

Az egyik válaszoló elég jól összefoglalta, hogy mi lehetnek előnyösebbek. Spagettipánt, csőtop ilyen soványan mindenképp kerülendő. A nagyon rövid szoknyák, nadrágok is, nem túl szép látvány egy pipaszár láb.

2012. aug. 15. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Hány centi vagy? Mert a 37 kiló az nagyon, nagyon kevés, kivéve ha 140 centi vagy, azt meg nem hiszem.
2012. aug. 15. 13:01
 7/7 A kérdező kommentje:
158
2012. aug. 15. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!