Mért csak vékony emberekre gyártanak ruhát? (többilent)
Van.
De nem 42'es méretű. Kb 5cm anyagot ki hagynak belőle.
Illetve a nagyobb méretből van 1-1 darab és elég hamar el is viszik.
Ezért szoktam turiba járni, mert ott nagyobb eséllyel vannak nagyobb nadrágok, mert a briteknél nagyobb a választék, és onnan hozzák. H&M-ben, C&A-ban találok néha olyan nadrágot, ami egyáltalán rám jön, de ezeknek a fele is olyan, hogy csak a nádszálvékonyaknak áll jól (csípőfazon, durva koptatás). Pedig nemcsak vékony emberek léteznek.
Amúgy a felsőruházat is elég vicces. Sokszor még a nagyméretű dolgok is úgy vannak szabva, mintha kisméretűeknek lennének... akinek meg van melle, az nyilván 60 és a halál közt van, vagy full szilikon... rengeteg olyan szabású ruha van, hogy mell alatt úgy van szabva még az XL/XXL-es is, hogy hát egy 70-75B-s kmellű ember maximum úgy-ahogy be tudná rakni a melleit a ruhába úgy, hogy a varrás ne a melle alatt menjen, és ne rajta. Vagy egy pulcsi olyan rövid, hogy 180 centi felettieknek max. elmenne crop topnak, alatta nem elég hosszú, se rövid...
Nem tudom, hogy ti mekkorák lehettek, hogy a H&M-ben lévő nagy méretű nadrágok "épphogy rátok mennek". Nem csak nádszálvékonyakra gyártanak nadrágot. Azok a nadrágok, amik ott vannak, 42-44 szám alatt, igenis nagyok. Ha valaki azokba alig bírja betuszkolni magát, akkor ott már nem kicsi a probléma. Szerintem sokkal ésszerűbb a "miért csak vékonyakra gyártanak ruhákat" féle nyafogás helyett tenni is valamit az ügy érdekében.
Ez van. Ekkorák a nadrágok. Ha kifogásolsz, nem lesz jobb, nem fognak nagyobb nadrágokat gyártani, viszont ha ledolgozod a pluszt, akkor megoldódik a probléma. De ez csak egy tanács, nem kell megfogadni, lehet tovább ülni a kanapén, és nem érteni, miért nem jók a nadrágok.
Az "egyáltalán rám jön" mondatot értelmeztem félre, bocsi. De ettől függetlenül még érdemes fontolóra venni, amit írtam.
Én sem vagyok nádszálvékony, sőt, van rajtam felesleg, de mégis jó rám a 38-as. Akkor a 42-44-be minden átlagos/kissé elhízott nőnek bele kéne mennie. Ennyit erről, hogy csak vékonyakra gyártanak...
Az is lehet, hogy olyat néztél, ami nem nyúlik eléggé, a H&M tele van olyan sz*rokkal. A Pimkie-t, a Bershkát, és a Zarát nézzétek meg, ott jó rugalmasak a nadrágok.
Csak mikor széles a csípő... Ott sem biztos, hogy a 42-es nadrág jó.
Őszintén te egy Bershkába meg nézted már mekkorára nyúlik a legnagyobb nadrág?
Úgy le van szűkítve pluszba a szára, hogy élmény bele préselődni.
Itt pedig nem arról volt szó, hogy a kérdező kövér és fogyjon le.
Sajnos a bershka, és társai üzletekben kis méretűek a ruhák.
Hasonlíts össze onnan egy nadrágot plusz egy H&M-ből.
Más a szabása, így alapvetően kisebb.
De ezeken a helyeken alapvetően van nagyobb méretű ruha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!