Ettől többnek érzik magukat az emberek? Vagy mire jó ez?
Hanem az a lénye,ha én veszek 4000ft-ért cicanacit a new yorkerbe,de te látsz a c@a-ba 1700-ért,akkor te tudod hogy hazudtam az árával kapcs.:))
gratulálok:DDD
na ne idegesíts..:D
nem rád gondoltam,hanem azzal a személlyel beszéltem is,hogy ott vette a gatyáját...DE MÉG MINDIG NEM EZEN VAN A HANGSÚLY.
én éppen az hogy mondom hogy "kínai, olcsó, és mégis zseer.:D:D" és az igazi barátaim velem eggyütt mondják hogy "zseer.:D:D" a f*szarcú k*csögg*cik meg lecsóróznak kábé.:D
am ezt azért csinálják, azt üzenik, hogy "újgazdag köcsög vagyok, nyaljátok ki a s*ggem.^^"
Ma 21:17- es vagyok.
Még egy hozzáfűzni valóm lenne : távolról jött ember, azt mond amit akar ;)
És mi különbség van a kínai szar meg a márkás kínai szar között?:D
Nekem a 35ezer forintos(tudok számlát mutatni ha vki nem hinné el:D)Tommy Hilfiger cipőm b 2 hetet bírt utcai viselés mellett...Naaa?Számít vmit az a kis cimke?Nem...uazt lehet kapni mindenhol,csak egy 2x2 cm-es cimke a különbség meg pár nulla...
(Én is márkás cuccokba járok,de nem az alapján ítélem meg az emberket,hogy milyen cuccokba vannak...nekem szimplán önbizalmat ad ha levis gatya van rajtma pl)
aki meg arra vág fel h ki mennyiért vette ezt és azt és magától monjda az szánalmast azt le kel sz*rni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!