Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ettől többnek érzik magukat...

Ettől többnek érzik magukat az emberek? Vagy mire jó ez?

Figyelt kérdés
Miért kell hazudozni,ilyeneket hogy hűűű 2 cipőt vettem a hétvégén 35ezer forintért,amikor aztán kiderül hogy nem is igaz...Meg miért kell azt mondani pl. hogy egy gatyát 12ezerért vettem,de ha bemegyek a boltba látom hogy 5ezer ugyanaz a gatya. Nem,én nem nézem le azt akinek nincs pénze,meg nem is az,de miért kell ilyen hülyeségekről hazudozni?
2010. febr. 18. 16:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%

Hanem az a lénye,ha én veszek 4000ft-ért cicanacit a new yorkerbe,de te látsz a c@a-ba 1700-ért,akkor te tudod hogy hazudtam az árával kapcs.:))

gratulálok:DDD

2010. febr. 19. 11:35
 12/21 anonim ***** válasza:

lényeg*

c&a-ba*:D

2010. febr. 19. 11:35
 13/21 A kérdező kommentje:

na ne idegesíts..:D

nem rád gondoltam,hanem azzal a személlyel beszéltem is,hogy ott vette a gatyáját...DE MÉG MINDIG NEM EZEN VAN A HANGSÚLY.

2010. febr. 19. 13:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Öööö... hát nem tudom. Én elég sokat járok drága helyekre vásárolni, és még én se nagyon szoktam azzal kérkdeni másnak, hogy ez a felső meg ez az alapozó mennyibe került. Ez olyan tipikus magyar f.rok szokás. Természetesen ha valaki rákérdez, akkor megmondom, hogy igen, xy boltban vettem és mondok egy megközelítőleges árat. Egyébként ettől függetlenül még nem gondolom azt, hogy aki márkás helyen vásárol, az attól jobb ember lesz. Aki meg nem, de mégis ezt hazudja, az végképp nem. :)
2010. febr. 22. 19:15
 15/21 anonim ***** válasza:

én éppen az hogy mondom hogy "kínai, olcsó, és mégis zseer.:D:D" és az igazi barátaim velem eggyütt mondják hogy "zseer.:D:D" a f*szarcú k*csögg*cik meg lecsóróznak kábé.:D

am ezt azért csinálják, azt üzenik, hogy "újgazdag köcsög vagyok, nyaljátok ki a s*ggem.^^"

2010. febr. 22. 19:23
 16/21 A kérdező kommentje:
utolsó:DDDDDD(H)
2010. febr. 22. 19:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem általában az ilyen embererek, akik ezzel vágnak fel, szégyellik,hogy nem mehetek be egy márkás üzletbe több tízezerért vásárolni.Szerintem ennyi az egész.
2010. febr. 22. 21:17
 18/21 anonim ***** válasza:

Ma 21:17- es vagyok.

Még egy hozzáfűzni valóm lenne : távolról jött ember, azt mond amit akar ;)

2010. febr. 22. 21:19
 19/21 anonim válasza:

És mi különbség van a kínai szar meg a márkás kínai szar között?:D

Nekem a 35ezer forintos(tudok számlát mutatni ha vki nem hinné el:D)Tommy Hilfiger cipőm b 2 hetet bírt utcai viselés mellett...Naaa?Számít vmit az a kis cimke?Nem...uazt lehet kapni mindenhol,csak egy 2x2 cm-es cimke a különbség meg pár nulla...

(Én is márkás cuccokba járok,de nem az alapján ítélem meg az emberket,hogy milyen cuccokba vannak...nekem szimplán önbizalmat ad ha levis gatya van rajtma pl)

aki meg arra vág fel h ki mennyiért vette ezt és azt és magától monjda az szánalmast azt le kel sz*rni...

2010. febr. 22. 22:48
 20/21 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam hogy számítana...Csak minek kell erről hazudozni?:D
2010. febr. 23. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!