Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ettől többnek érzik magukat...

Ettől többnek érzik magukat az emberek? Vagy mire jó ez?

Figyelt kérdés
Miért kell hazudozni,ilyeneket hogy hűűű 2 cipőt vettem a hétvégén 35ezer forintért,amikor aztán kiderül hogy nem is igaz...Meg miért kell azt mondani pl. hogy egy gatyát 12ezerért vettem,de ha bemegyek a boltba látom hogy 5ezer ugyanaz a gatya. Nem,én nem nézem le azt akinek nincs pénze,meg nem is az,de miért kell ilyen hülyeségekről hazudozni?
2010. febr. 18. 16:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
az oszt társam is ilyeneket mond de nem tudom mi értelme...ő ettől keményebbnek érzi magát
2010. febr. 18. 16:46
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Én inkább dicsekedni szoktam,hogy milyen jó leárazások alkalmával vettem a cuccaimat.
2010. febr. 18. 16:52
 3/21 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy én is...Úgyhogy nem értem az ilyet...
2010. febr. 18. 16:54
 4/21 anonim ***** válasza:
82%
legelső vagyok...én is ezt csináltam 2. osztályba hogy irigyelyenek hogy milyen gazdag vagyok stb de most szánalmasnak tartanám...én is inkább azzal "dicsekszem" hogy mennyire olcsó és tök jól néz ki 13/l
2010. febr. 18. 17:04
 5/21 A kérdező kommentje:
Én soha nem csinálnék ilyet,szerintem gáz,főleg ha még így ki is derül.Meg alapból nem ettől érezném magam többnek meg jobbnak.
2010. febr. 18. 17:06
 6/21 anonim ***** válasza:
79%

Hát attól,hogy egyik boltba 12000 a másikba lehet 5;)

Parkcenterbe a New Yorkerbe a cicanaci 4000ft,C&a-ba ( New Yorker mellett 5boltal ) ugyanaz a cicanaci ( még a cimkéjén is ugyanaz van ) 1700ft.:))))

2010. febr. 18. 18:39
 7/21 anonim ***** válasza:
87%

Én nem értem, mire jó ez a "ár mánia". Osztálytársamtól is hallom : ötezeért vettem ezt a cipőt, de majd ha kérdezik, azt mondom, hogy 30.000-ért ettem a Devergóban.

Hát...

2010. febr. 18. 18:44
 8/21 A kérdező kommentje:
De az ugyanaz a gatya...és itt nem ezen van a lényeg,ha nem vetted volna észre..:)
2010. febr. 18. 20:51
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

szánalmas..mondd meg,ha mégegyszer mond valami hasonlót,hogy milyen gáz,hogy te csak ilyen drága ruhát találsz,te nem tudsz vásárolni?(nem kell tdnia,hogy tudod,hogy hazudik!)mondd meg neki,hogy mutatsz egy boltot,ahol ugyanaz van olcsóbban..ha veled veszi meg,le se tagadhatja az árát..

én turkálóból öltözök ott vannak a legjobb márkás/nem márkás egyedi cuccok,és most is vettem egy fishbohne felsőt 200 ft-ért!!vadi új,tökéletesen illik hozzám!És büszke vagyok rá!!!

2010. febr. 18. 22:53
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy kolléganőm, aki azt kamuzta, hogy elment és vett 20 ezerért egy Puma boxcipőt. aztán mit ad Isten, a cipő beázott és levette, hogy a radiátorra tegye száradni. Akkor láttam, hogy ez bizony kínai piacos cipő! Aztán kiderült, a csaj az összes ruháját ott vásárolja.
2010. febr. 19. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!