Ettől többnek érzik magukat az emberek? Vagy mire jó ez?
Hát attól,hogy egyik boltba 12000 a másikba lehet 5;)
Parkcenterbe a New Yorkerbe a cicanaci 4000ft,C&a-ba ( New Yorker mellett 5boltal ) ugyanaz a cicanaci ( még a cimkéjén is ugyanaz van ) 1700ft.:))))
Én nem értem, mire jó ez a "ár mánia". Osztálytársamtól is hallom : ötezeért vettem ezt a cipőt, de majd ha kérdezik, azt mondom, hogy 30.000-ért ettem a Devergóban.
Hát...
szánalmas..mondd meg,ha mégegyszer mond valami hasonlót,hogy milyen gáz,hogy te csak ilyen drága ruhát találsz,te nem tudsz vásárolni?(nem kell tdnia,hogy tudod,hogy hazudik!)mondd meg neki,hogy mutatsz egy boltot,ahol ugyanaz van olcsóbban..ha veled veszi meg,le se tagadhatja az árát..
én turkálóból öltözök ott vannak a legjobb márkás/nem márkás egyedi cuccok,és most is vettem egy fishbohne felsőt 200 ft-ért!!vadi új,tökéletesen illik hozzám!És büszke vagyok rá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!