Hogyan hánytatják magukat az emberek?
Nem olyan egyszerü ez, nekem is meg kellett tanulnom.
December óta az epeköveim miatt epegörcseim vannak. Ez akkora fájdalom, hogy gyógyszer nem segít rajta. Idöbe telt mire rájöttem mitöl van és ha ilyen elöfordul mit csináljak.
Én így szoktam: 1 ujj, mélyen a torkodba dugd le, úgy, hogy nyomd le teljesen a nyelved. Koncentrálj arra, hogy öklendezel. És így, mivel kiiktattad az akadályozó tényezöket, könnyen visszajön minden.
De vigyázz! Rosszabb mint a spontán hányás! Baromi kellemetlen, nekem ömlik a könnyem közben. Ha nem lenne muszáj, biztosan nem csinálnám, csak mivel félek a mütéttöl, nincs más lehetöség.
Szóval ne gyakran csináld, csak ha tényleg rosszul vagy!
23/N
Igyál meg előtte jó sok alkoholt. :)
Viccet félretéve, nekem nagyon pici kezem van, egy ujjam semmire sem volt elég, így a fogkefe végét használtam...
Viszont nekem ez rendszeressé vált, és későbbiekben(mostanra) jól megszívtam vele, refluxom lett, de volt olyan időszak, hogy eleinte spontán hánytam kaja után... Ezeket elrettentésnek szántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!