Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan hánytatják magukat az...

Hogyan hánytatják magukat az emberek?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem vagyok bulémiás, csak érdekel mert nekem nem sikerül, akárhogy próbáltam. Ez egy egyszeri eset volt amikor este túl sokat ettem, nagyon fajt a hasam, lendültek a torkomig (nem annyira) de csak nyal jött és egész éjszaka szenvedtem!! Hány ujjal és hogyan kell? Koszi a válaszokat! És mielőtt valaki belemenne, nem akarom magam hanytatni, csak kiváncsi vagyok! Szep napot!
2011. aug. 3. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Annyira, hogy eléggé irritálja a torkodat és erre késztesd a szervezeted, de ha túl sokat eszel sem ez a megoldás.
2011. aug. 3. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
én is próbáltam már mert kíváncsi voltam de nekem sem ment ..
2011. aug. 3. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem olyan egyszerü ez, nekem is meg kellett tanulnom.

December óta az epeköveim miatt epegörcseim vannak. Ez akkora fájdalom, hogy gyógyszer nem segít rajta. Idöbe telt mire rájöttem mitöl van és ha ilyen elöfordul mit csináljak.

Én így szoktam: 1 ujj, mélyen a torkodba dugd le, úgy, hogy nyomd le teljesen a nyelved. Koncentrálj arra, hogy öklendezel. És így, mivel kiiktattad az akadályozó tényezöket, könnyen visszajön minden.

De vigyázz! Rosszabb mint a spontán hányás! Baromi kellemetlen, nekem ömlik a könnyem közben. Ha nem lenne muszáj, biztosan nem csinálnám, csak mivel félek a mütéttöl, nincs más lehetöség.

Szóval ne gyakran csináld, csak ha tényleg rosszul vagy!

23/N

2011. aug. 3. 16:10
 4/6 anonim válasza:
Ha buliba túl sokat iszol akkor azt szokták mondani, hogy igyál rá egy pohár meleg tejet vagy ami még jobb egy pohár meleg só vizet. Az ujjas módszert gyakorolni kell és még kellemetlenebb.
2011. aug. 3. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Igyál meg előtte jó sok alkoholt. :)

Viccet félretéve, nekem nagyon pici kezem van, egy ujjam semmire sem volt elég, így a fogkefe végét használtam...

Viszont nekem ez rendszeressé vált, és későbbiekben(mostanra) jól megszívtam vele, refluxom lett, de volt olyan időszak, hogy eleinte spontán hánytam kaja után... Ezeket elrettentésnek szántam.

2011. aug. 3. 16:56
 6/6 anonim válasza:
nézd meg ezt: vv zsófi rágógumi
2011. aug. 24. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!