A bulimiások hogyan hánytatják magukat?
Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 14:41
2/7 anonim válasza:
Felfalnak minden kaját egyszerre, aztán bűntudatuk támad, ledugják az ujjukat és mindent kihánynak!
Tudom, mert sajnos én is az voltam :(
Ez egy betegség, mindig csak azt éreztem, hogy kövér vagyok pedig nem is!
3/7 anonim válasza:
Én is az voltam. Megettem a kaját,aztán ledugtam az ujjam és kihánytam. Végülis így voltam boldog,mert megettem,amit megkívántam és ki is jött belőlem,így nem híztam,sőt,fogytam. Aztán egy idő után elkezdtem vért hányni és abbahagytam.
4/7 anonim válasza:
Ez hülyeség. Az ujjledugásos módszer már nagyon elavult :S csak sok vizet kell inni és jön magától minden (legalábbis én tudtam befolyásolni, 2 évig voltam bulimiás).
5/7 anonim válasza:
én jelenleg is hánytatom magam és nagyon bűntudatom van emiatt, de önmagamtól már nem tudok meggyógyulni:S
6/7 anonim válasza:
Én azóta visszahíztam,de nincs az a szituáció,amiért még egyszer bulimiás lennék!!!
Majd ha már ti is vért hánytok,csak eljut a tudatotokig,hogy abba kellene hagyni!
7/7 anonim válasza:
úristen:o mennyi idő múlva hánytatok vért? és milyen gyakorisággal hánytattátok magatokaT?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!