Vannak itt bulimiások?
Figyelt kérdés
Olyan bulimiával vagy étkezési zavarral küzdő emberek történeteire lennék kíváncsi, akiknek sikerült kilépni ebből az ördögi körből...esetleg olyanokkal beszélgetni, akik szeretnének meggyógyulni...2011. febr. 13. 19:56
1/3 anonim válasza:
15 éve bulimiás voltam mára már a múlt
2/3 anonim válasza:
előzőnek: nem elmúlt, hanem LEGYŐZTED!
kedves kérdező, sok sikert Neked is a gyógyulásban!
3/3 anonim válasza:
én ex-bulimiásnak mondom magamt kórházban kezeltek és kéthetes terápiára jártam utána még sokáig csináltam, de lassan csak sikerült valahogy eltüntetni az állandó evésutáni hányingert, kiakaromadnimagamból gondolatokat. néha ha kivagyok rámjön de nem esem vissza. ha gondolod írj az emailemre és elmesélem a történetemet (:
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!