Fiúk-lányok, akik rendelkeznek valamilyen dizájner termékkel?
Figyelt kérdés
Nem kiváltképp azokra gondolok, akik megengedhetik maguknak, hogy általában luxusmárkák termékeit hordják, inkább azokra, akik kicsit kevésbé engedhetik meg maguknak/gyűjtögetniük kellett rá.
Van olyan darabotok, amire sokáig vártatok/régi álmotok volt,és hatalmas boldogságot okozott,mikor megvettétek? Ha igen mi az,meddig vártatok rá,és mennyibe került?
Nekem régi álmom volt egy csodás furla táska, ma megvettem, és iszonyatosan örülök neki :)
2015. febr. 28. 19:39
31/31 anonim válasza:
Nekem az első egy Gucci napszemüveg volt, mar rég vágytam egy igazi márkás szemüvegre, ami nem gagyi. Azóta mar nem divatos annyira, de el van teve emlékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!