Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk-lányok, akik rendelkeznek...

Fiúk-lányok, akik rendelkeznek valamilyen dizájner termékkel?

Figyelt kérdés

Nem kiváltképp azokra gondolok, akik megengedhetik maguknak, hogy általában luxusmárkák termékeit hordják, inkább azokra, akik kicsit kevésbé engedhetik meg maguknak/gyűjtögetniük kellett rá.

Van olyan darabotok, amire sokáig vártatok/régi álmotok volt,és hatalmas boldogságot okozott,mikor megvettétek? Ha igen mi az,meddig vártatok rá,és mennyibe került?

Nekem régi álmom volt egy csodás furla táska, ma megvettem, és iszonyatosan örülök neki :)

2015. febr. 28. 19:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nekem van pàr darab designer termékem (3-4 tàska, pénztàrca, ruhàk, pulcsik). Mondjuk én mindig csalok velük, mert még egyikért se fizettem a valódi, eredeti àràt. USA-ban, Emiràtusokban érdemes beszerezni öket. Én vettem màr 150 ezres tàskàt 45 exerért, 50 ezres pénztàrcàt 15 ezerért és még sorolhatnàm. Külföldön élek és itt pl most voltak a tavalyi Furla modellek 50-70%-os leàrazàson, szóval 40-60 ezerért màr elérhetöek voltak.

Én imàdom a designer termékeket, viszont azt is szeretem, ha jó vàsàrt csinàlok, így én csak akkor vagyok boldog, ha egy-egy vàrt darabot 60-70%-kal olcsóbban megszerzek. Eredeti àron könnyü, az nem kihívàs. :)

2015. márc. 2. 19:21
 22/31 anonim ***** válasza:
36%

#13-as vagyok.

Kedvesdrága kérdező! Egy cseppet sem fáj nekem, hisz nem az én pénzem, egyszerűen csak nem tudom megérteni az ilyen embereket, mint te.

Jó lenne, ha nem adnál olyan szavakat a számba, amiket ki sem ejtettem (mielőtt belém kötne bárki is: függetlenül attól, hogy írásról van szó).

:)

2015. márc. 2. 21:13
 23/31 A kérdező kommentje:
Aha:) akkor Viszlát.
2015. márc. 2. 23:27
 24/31 A kérdező kommentje:
21., hidd el én is jobban örültem volna, ha "csak" fele ennyibe került volna:)
2015. márc. 2. 23:29
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a fontos. Van aki 5000ft-ot nem adna ki egy táskáért. Nem vagyunk egyformák.

Szerintem hatalmas öröm az, hogy amiért megdolgoztál keményen abból megveszed az áhított dolgot.

Én sem értem meg, hogy valaki hogy tud kiadni pl 50.000ft-ot pl egy horgászbotért vagy tudom is én miért.

Akkor más miért vesz többmilliós autót miért megy síelni miért vesz bármit.

Annak aki napi szintem megteheti, hogy luxuscikket vásároljon az is más. Azoknak az embereknek nem luxus, hanem természetes, de aki átlag keresetből él és spórolással megveszi amit szeretne egészségére. Örüljön neki, én is így teszek.

Mindenki döntse el maga mire mennyit költ.

Bár van némi ellentmondás is ebben, mert ugye aki kevés pénzből él az miért vesz ilyet? Kompenzál valamit? De szerintem mindenkinek boldogság ez. Nem feltétlen menőség, csak ez az álma. Másnak nyaralás vagy egyéb dolog vannak akiket egy táska vagy cipő tesz boldoggá.

Senkinek nincs joga ítélkezni, hogy ha kiad valaki 100.000ft-ot egy táskára vagy bármire.

Engem jobban "zavar" az, ha valaki azt hiszi attól lesz menő, hogy hamisítványokat vesz. Volt egy idő nem is olyan régen amikor úton útfélen hamis LV táskákat láttunk mindenkin. Na az a gáz. Képes valaki egy hamis termékért fizetni 5-10 ezret vagy még több pénzt. Ha nem engedheti meg valaki magának -teljesen mindegy hogy spórolással vagy azonnal megveheti- az minek veszi meg ha nem menőségből? Az a ciki.

Én most DKNY órára gyűjtök. :)

2015. márc. 3. 14:46
 26/31 anonim ***** válasza:

A horgászbotot még megértem, mert annak van funkciója, amit megfizetsz, és ott fontos a kiemelkedő minőség.

De egy drága táska, amit pont ugyanarra használhatsz, mint egy olcsóbbat? Hehh! Na mindegy, nem fáradozom a megértésetekkel. Üdv :)

2015. márc. 3. 15:46
 27/31 A kérdező kommentje:
Pedig már elmagyaráztam én is, és mások is próbálták. Valami gond lehet a kognitív képességeiddel:) üdv.
2015. márc. 3. 16:15
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem vita kérdése amúgy sem. Minek egy 6 millós autó amikor elvisz a 600.000 forintos használt is oda ahova kell. vagy épp minek mikor van tömegközlekedés...lehetne sorolni mindkét részről az érveket, de mindenkinek más a vágya/álma/hobbija stb.

Én nem látom értelmét egy horgászbotnak, ha már ezt hoztam fel példának és fém/műanyagdarab amit ugyanarra használsz mint a pár ezreset :) de kár győzködni egymást erről :)

2015. márc. 3. 16:26
 29/31 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig pont mindegyik horgászbot ugyanazt tudja! :D A házilag gyártottal ugyanúgy lehet halat fogni! :)

Egy táskának is van funkciója, és számomra teljesen más egy LV, mint pl egy H&M. Ne értsétek félre, nem akarok megsérteni senkit! Vannak szép H&M-es táskák, de ha van az LV-m vagy pl Saint Laurent-om, akkor nem fogom a H&M-et megvenni. Nem is érezném jól magam vele. Ez nem rongyrázás, hanem egyszerűen megszokja az ember azt a szintet, utána nem kell más. Ruhákkal és cipőkkel is ugyanígy vagyok, de mondhatnám akár az autómat is. Van akinek mindegy mivel gurul, nekem nem, nekem fontos a biztonság és a megjelenés is, a mostaniból nem is ülnék át egy alacsonyabb kategóriásba.

2015. márc. 3. 21:35
 30/31 anonim ***** válasza:
De persze akinek élete hobbija a horgászat, megértem, hogy neki az a fontos, hogy minél profibb felszerelést vegyen! :)
2015. márc. 3. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!