Lenne egy kérdésem azokhoz az emberekhez, akik rendelkeznek valamilyen nem elfogadott, "természetfeletti" képességgel?
Lenne egy kérdésem azokhoz az emberekhez, akik rendelkeznek valamilyen nem elfogadott, "természetfeletti" képességgel. Elmondjátok , hogy kik-mik vagytok valójában, befogadnak az emberek, nem érzitek magatokat kirekesztettnek? Én személy szerint kissé most összezavarodtam és attól tartok sosem lehet olyan életem mint másnak...ez nem zavar, sőt, csak kissé fura érzés.
L-18
Rossz helyen élsz, nem jó emberek vesznek körül. Engem elfogadtak. Bár a mostani köröm, azok nem foglalkoznak ezo-val, de elfogadnak.
De a régebbi haveri köröm az eltávolodott.
Másik dolog, hogy ha te mindenkinek mondod, hogy mit tudsz , mire vagy képes. Akkor jó hogy hülyének néznek. Mert ők a külső körhöz tartoznak, te meg a belső körhöz. Belső körben vannak azok akik a titkokat tanulják.
És senkire nem tartozik ,hogy te mit tudsz, csakis a közel állókhoz. És nem kell hencegni a képességekkel.
Mi vagyunk azok, akiket sosem fogadtak el a többiek az ált. suliban :)
De szerencsére túl vagyunk rajta :) Most a kollégák érzik, hogy mások vagyunk, de ez sem baj, a kollégákat nem kell szeretne, max. jóban lenni velük, amennyire lehetséges.
A baráti körben viszont mindenki hasít :) 5/2 életet élünk, 5 napig a mátrixban, 2 napig mátrixon kívül :)
engem azért néztek komlpett h.lyének mert elmeséltem hogy 2 akupresszúrás pont megnyomásával meg tudom szüntetni az orrdugulásomat.
szerintük ez kamu és én nem vagyok normális.
a válaszom erre az volt, hogy csak szuttyogjanak, kapkodjanak akkor levegő után tovább
tanulság: nem kell megpróbálni segíteni azon, aki nem kéri.
sőt, néha azon sem, aki igen.
jah ezt az egyik baratomnak bemuttattam en is, marmint az orrdugulas megszunteteset, o inkabb halas volt...:)
de reklamozni en se szoktam magam de ha olyan van azt igen.pl erre en is a neten talaltam/Tiszta paranormal vagyok nem??/xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!