Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy tudom rávenni a természet...

Hogy tudom rávenni a természetfeletti erőket, hogy megnyerjem a lottót?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 16:33
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Lottó táncot kell járni,az pont olyan,mint az esőtánc!
2012. aug. 13. 16:35
 2/29 anonim ***** válasza:
áldozz fel egy kékbálnát, úgy hallom ez bejött többeknek
2012. aug. 13. 16:41
 3/29 Antimod ***** válasza:
Hallottam egy ilyen esetről, hogy Ouija-táblát használva kisebb-nagyobb nyeremények ütötték egy illető markát. A vele kommunikáló entitás cserébe mindenféle cselekedetek végrehajtását kérte, végül nagyobb nyereményeket kilátásba helyezve őrültségekre vette rá emberünket, aki végül diliházba is került.
2012. aug. 13. 16:45
 4/29 anonim válasza:
53%
Vonzás törvénye :)
2012. aug. 13. 17:01
 5/29 anonim válasza:
Ellőző vagyok, ha az én módszeremmel nyersz ne feledkezz meg róllam :D
2012. aug. 13. 17:01
 6/29 anonim ***** válasza:
Mond el a szerencse imát amit a Titkos könyv tartalmaz...
2012. aug. 13. 17:34
 7/29 x) ***** válasza:
Szerintem ha erre lenne módszer akkor minden nap vagy 10 ember nyerne a lottón. Érdekes hogy aki ezt a vonzás törvényt meg "titkot" kitalálta nem nyert vele a lottón, nem? :) (ja és még megjegyezném hogy tudományosan bizonyított tény hogy nagyobb az esélye annak hogy meghalsz a szelvény kitöltése közben mint hogy megnyered a főnyereményt)
2012. aug. 13. 17:41
 8/29 anonim ***** válasza:
Én azt furcsállom hogy sose mutatják az arcukat mikor ott mondják hogy ennek meg annak a politikusnak havi 50 milka a fizu meg a sok sportolonak is stb... ebből is látszik hogy senki nem nyeri meg csak félnek hogy netán lessz egy szerencsés és majd nemtudják ki fizetni azta mitomén hány milliárdot...
2012. aug. 13. 18:34
 9/29 anonim ***** válasza:

" ha lenne ilyen minden 10. ember nyerne a lottón " nem, mert ha lenne ilyen az emberek akkor se hinnék el:DDD

amúgy tényleg próbáld ki az agykontrollt kérdező:)

2012. aug. 13. 18:59
 10/29 anonim ***** válasza:
Jaaaj 4es. Mindjárt úgy bevonzalak, hogy megbánod, hogy ide irkálsz. Nem fogod tudni bevonzani, mert a nyeremény nem fémpénz és ha az is lenne, akkor egy óriási mágnesre lenne szükséged. Agykontrollal sem tudod, mert hogy tudnád már úgy beprogramozni az agyad, hogy megnyerd a lottót. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Maradt a varázslat, de akkor egyszerűbb, ha pénzt varázsolsz magadnak.
2012. aug. 13. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!