Hogy tudom rávenni a természetfeletti erőket, hogy megnyerjem a lottót?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 16:33
1/29 anonim válasza:
Lottó táncot kell járni,az pont olyan,mint az esőtánc!
2/29 anonim válasza:
áldozz fel egy kékbálnát, úgy hallom ez bejött többeknek
3/29 Antimod válasza:
Hallottam egy ilyen esetről, hogy Ouija-táblát használva kisebb-nagyobb nyeremények ütötték egy illető markát. A vele kommunikáló entitás cserébe mindenféle cselekedetek végrehajtását kérte, végül nagyobb nyereményeket kilátásba helyezve őrültségekre vette rá emberünket, aki végül diliházba is került.
5/29 anonim válasza:
Ellőző vagyok, ha az én módszeremmel nyersz ne feledkezz meg róllam :D
6/29 anonim válasza:
Mond el a szerencse imát amit a Titkos könyv tartalmaz...
7/29 x) válasza:
Szerintem ha erre lenne módszer akkor minden nap vagy 10 ember nyerne a lottón. Érdekes hogy aki ezt a vonzás törvényt meg "titkot" kitalálta nem nyert vele a lottón, nem? :) (ja és még megjegyezném hogy tudományosan bizonyított tény hogy nagyobb az esélye annak hogy meghalsz a szelvény kitöltése közben mint hogy megnyered a főnyereményt)
8/29 anonim válasza:
Én azt furcsállom hogy sose mutatják az arcukat mikor ott mondják hogy ennek meg annak a politikusnak havi 50 milka a fizu meg a sok sportolonak is stb... ebből is látszik hogy senki nem nyeri meg csak félnek hogy netán lessz egy szerencsés és majd nemtudják ki fizetni azta mitomén hány milliárdot...
9/29 anonim válasza:
" ha lenne ilyen minden 10. ember nyerne a lottón " nem, mert ha lenne ilyen az emberek akkor se hinnék el:DDD
amúgy tényleg próbáld ki az agykontrollt kérdező:)
10/29 anonim válasza:
Jaaaj 4es. Mindjárt úgy bevonzalak, hogy megbánod, hogy ide irkálsz. Nem fogod tudni bevonzani, mert a nyeremény nem fémpénz és ha az is lenne, akkor egy óriási mágnesre lenne szükséged. Agykontrollal sem tudod, mert hogy tudnád már úgy beprogramozni az agyad, hogy megnyerd a lottót. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Maradt a varázslat, de akkor egyszerűbb, ha pénzt varázsolsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!