Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy tudom rávenni a természet...

Hogy tudom rávenni a természetfeletti erőket, hogy megnyerjem a lottót?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 16:33
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
nem feltétlen a főnyereményt akarom megnyerni, elég néhány millió is
2012. aug. 14. 09:07
 12/29 A kérdező kommentje:

és szerintetek hogy működik a világ?

1. Kitöltés előtt kell varázsolnom, hogy azokat a számokat ikszeljem, amiket majd kihúznak - azaz a jövőt fixnek tekintem,

vagy

2. Kitöltés után is jó, mert azért varázsolok, hogy azokat húzzák ki, amiket kitöltöttem? Nekem ez a verzió a szimpatikusabb.

2012. aug. 15. 09:47
 13/29 anonim ***** válasza:
Szerintem varázsolj egyszerűen pénzt magadnak. Ha én is varázsló lennék így csinálnám.
2012. aug. 15. 09:48
 14/29 A kérdező kommentje:

azt nem tudok sajnos. ha még tudnék is semmiből valamit (anyagot) teremteni, az is hamis pénz lenne, nem? :)

ez így nem megy. a folyamatokat kell befolyásolni

2012. aug. 15. 11:19
 15/29 A kérdező kommentje:
ma veszem meg a lottót, egyébként, és este kérni fogom Istent, hogy legyen egy négyesem, abból akarom felújítani a konyhámat (5-ös nem kell, az nem "biztonságos"). Csak nem tudom mi lehet a jó cselekedet, amit cserébe ígérjek.
2012. aug. 15. 11:21
 16/29 anonim ***** válasza:
Én megszoktam kérni Isten, hogy legyen 5ösöm és cserébe elmegyek a templomba. Nekem ez be szokott válni.
2012. aug. 15. 11:33
 17/29 anonim válasza:
A lottónyeremény meg a természetfeletti erő épp annyira valós, mint a Mikulás, meg a húsvéti nyúl. Kár erre gyúrni. Tégy valami hasznosat, dolgozz, találd ki mi a kedvedre való elfoglaltság, hogy még élvezd is a munkát, és mindig lesz elég pénzed. Ennyi.
2012. aug. 16. 08:43
 18/29 A kérdező kommentje:
Általában ezt is teszem, de most meg fogom idézni az őserőket, mert szeretném felújítani a konyhám. Most, és nem hitelből :)
2012. aug. 16. 09:29
 19/29 anonim ***** válasza:

a lottón meg van rendezve az hogy melyik szám fog kijönni ! Az egész egy bűvészmutatvány, mindíg úgy csinálják hogy ne nyerjen senkisem ! Nem viccelek, haverok elosztják a nyereményt. Ezért a természetfeletti lények nem tudják megmondani előre.

Itt kb BATMAN tehetne bármit is. De most lerobbant a batmobilja Gotham útcáiban.

2012. aug. 16. 09:36
 20/29 anonim ***** válasza:
fogj egy zsilettpengét, szúrd bele a csuklódba, majd nagyon lassan kezdd el magad felé húzni. közben kényszerítsd a természetfeletti erőket, hogy mondják neked a számokat, különben nem hagyod abba. így vagy úgy, a világnak mindenképp jobb lesz.
2012. aug. 18. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!