Hogyan tűnnek el dolgok csak úgy a lakáson belül?
Rohadtul idegesít már, gondoltam hátha tud valaki erről hogy valami természetfeletti jelenség vagy mit tudom én..
Nemrég 10ropi tűnt el, csak úgy.
Jó lenne tudni, ki lakik még a lakásban, kinek van kulcsa, ki jár oda rendszeresen (pl. szomszéd, TV-szerelő), stb.
Én egyébként egy családtagra gyanakodnék. :)
Nálunk is történt ilyen. Történik még a mai napig.
volt olyan, hogy már felforgattam az egész lakást, mert emlékeztem rá, hogy a fiókba tettem a papírt, amin egy fontos telószám volt. Másnap reggel megtaláltam a pénztárcában.
Ezeknek az eltűnéseknek mind én vagyok az okozója. Multifunkciós vagyok: amíg éneklek a gyereknek, addig rendet rakok az íróasztalon, amíg folyik a kádba a víz, addig a konyhát pakolom...stb. Nem tudok 100%-osan figyelni...és kész a másnapi káosz.
Vagy hétköznap mikor hullafáradtan hazaérek a melóból, akkor utána még mindig multifunkciósan csinálom az itthoni dolgokat és ilyenkor tűnik el a legtöbb dolog.
"Szerintem a ropin pénzt kell érteni :-)"
Ja, bocsi, akkor már vágom. :D
1. lehet,hogy megetted északa,vagy alvajársz,vagy csak elfelejtetted
2. leesett a földre,vagy valahova
3. valaki más ette meg
4. eltűnt a negyedik dimenzióba és jót szórakozik a hajcsatokkal és a zokniaiddal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!