Mi történt velem? Természetfeletti?
Nem lehettem több mint 8,amikor egy nagyon különös eset történt meg velem.
A szokásos hétvégi láthatáson az édesapámnál és a nagyinál voltam.Az éjszaka különös nyomást éreztem a mellkasomban és amikor kinyitottam a szeme láttam,hogy egy fényalak "száll meg"Álmodtam?Az biztos,hogy rettenetes félős gyerekként nem szaladtam a nagyihoz.Vagy vissza aludtam vagy nem is voltam ébren,de ekkor jött újra az alak csak kifelé.Ekkor már kivehető volt,hogy emberszerű,na most szaladtam a nagyihoz.Igazából én szkeptikus vagyok. Valakinek hasonló élménye?
Álomban telepedett a mellkasomra egy hasonló "dög", régebben.
Ha ébren vagy vess keresztet háromszor, három ujjal, jobbról balra! Ha álmodban jön, akkor imádkozz, legalább egy fohász erejéig !
Persze hogy vannak ilyen ördögök, szoktak erről beszélni, van aki védekezik ellenük, van aki szóba áll velük, és van beledől a hazugságcsapdájukba....
Hallottam már erről, bár magam még nem tapasztaltam. Alvásparalízised volt. Ez azt jelenti, hogy még ébren vagy, de az agyad már azt hiszi, alszol, és elkezdi az alvás közbeni folyamatait, pl. az álmodást. Ez hallucinációval jár.
A nehéz mellkas tipikus tünet, meg hogy az emberek rémeket hallucinálnak, akik például rájuk ülnek, meg ilyesmi.
Ami nem stimmel, az az, hogy alvásparalízisből nagyon nehéz felébredni, közben pedig a testedet nem tudod mozdítani.
Az alvásparalizis érdekes utána olvasok,mert már nem egyszer volt "felébredtem"minden szokásos,aztán olyan szürreális dolgol történtek amit ember nehezen hisz el.Aztán újra felébredtem.
Vicceskedőknek,szkeptikus vagyok,az eset min 20 éve történt.
érdekes, hogy az emberek mindent egyből negatívan magyaráznak és mindent elsőre negatívan próbálnak értelmezni
szerinted ártó, ártalmas alak volt?
mi valójában végtelen lények vagyunk, akik véges univerzumokat teremtenek
a végtelenség létrehozza a végeset és ha nem vigyáz, akkor elvész benne
jelenleg leginkább véges tudással, véges ismeretekkel rendelkezünk
minél végesebbek az ismereteink, annál pontatlanabbak az információink
tudományaink is véges tudományok, vallásaink pedig kövületek, ócskaságok
imádjuk a múlt ostobaságait magunkkal hurcolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!