Lenne egy kérdésem azokhoz az emberekhez, akik rendelkeznek valamilyen nem elfogadott, "természetfeletti" képességgel?
Lenne egy kérdésem azokhoz az emberekhez, akik rendelkeznek valamilyen nem elfogadott, "természetfeletti" képességgel. Elmondjátok , hogy kik-mik vagytok valójában, befogadnak az emberek, nem érzitek magatokat kirekesztettnek? Én személy szerint kissé most összezavarodtam és attól tartok sosem lehet olyan életem mint másnak...ez nem zavar, sőt, csak kissé fura érzés.
L-18
Manapság minden embernek van egy különleges képessége, mert másnak, különlegesnek akarjuk magunkat érezni. Vagyis, nekem is van ilyen érzésem, hogy mittomén hattyú legyek a galambok között, de ettől még én is csak ember vagyok. Félre ne értse a rettegett lepontozó meg leszóló, nem azt mondom hogy akik ide írtak, azok mind csak kitalálják meg hazudnak, de gondoljunk bele! Régen, (na jó, annyira nem, talán 11 éves koromban) ilyen detektíves filmeket néztem, krimiket olvastam, én is detektív akartam lenni. Most pedig a jósok, médiumok, vámpírok, stb-k a menők, és sok gyerek megnézi mondjuk... a twilight-ot (mondhatnám az Odaátot is de abban nem tudom mi van) és vámpír/vérfarkas akar lenni. De nem úgy megy hogy gondol egyet és az lesz! Na mindegy, nem kell ehhez film se igazából, de tényleg sokan akarnak mások lenni (direkt nem általánosítok).
Kérdésedre visszatérve: velem történnek fura dolgok, de ettől még nem érzem magam másnak. Persze azt hozzá tenném hogy az emberek nehezen fogadnak be, de nem azért mert médium vagy mi lennék, csupán kicsit furcsa a világszemléletem.
Kérdező: Légy szíves, áruld el, neked mi az úgymond képességed? Jöhet a privi is.
Ui: Nem vagyok szkeptikus, biztos van olyan ember akinek van ilyen különleges képessége, nem őket akarom hazugnak titulálni, vagy leszólni. Lepontozásra, leszólásra, üzenetem esetleges, (szerintem nem jogos) törlésére felkészültem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!