Fiúk-lányok, akik rendelkeznek valamilyen dizájner termékkel?
Nem kiváltképp azokra gondolok, akik megengedhetik maguknak, hogy általában luxusmárkák termékeit hordják, inkább azokra, akik kicsit kevésbé engedhetik meg maguknak/gyűjtögetniük kellett rá.
Van olyan darabotok, amire sokáig vártatok/régi álmotok volt,és hatalmas boldogságot okozott,mikor megvettétek? Ha igen mi az,meddig vártatok rá,és mennyibe került?
Nekem régi álmom volt egy csodás furla táska, ma megvettem, és iszonyatosan örülök neki :)
Ha ha ha :D
140 000 forintot fizetni egy sz*ros táskáért, ami semmivel sem jobb, mint a többi? Mi okból? Mi késztetett rá? Mivel jobb, ha van egy dizájner táskád? Menőségből?
Az egy dolog, rászánok 8 000-el többet egy Converse cipőre, mert rendszeres strapa mellett is sokáig bírja, de az, hogy egy ilyen táskáért kidobjon valaki ennyi pénzt, amibe úgyis csak a zsebkendőjét, a sminkcuccait, meg esernyőt...najó, esetleg még egy pulcsit tesz....hát, megáll az eszem!
-Kifizettél 140 000 ft-ot. Megszerezted a táskát, oké, lett egy táskád. Na és? Most jobb?
-*cirip, cirip*
Abból a 140 ezer forintból vehettél volna egy csomó mindent, amire sokkal nagyobb szükséged van, mint egy táskát, ami azért kerül ennyibe, mert valaki olyan tervezte. Hidd el pont ugyanolyan szép, sőt még szebb táskákat is lehet venni akár 6000 forintért. Kérdem én: egy "dizájner" táska 134 000 forinttal jobb, mint egy sima? Nem hiszem.
Na várjálvárjál. Hadd fogjam föl.
Ezért a kis semmiért fizettél te 140 000 forintot?
Sem praktikusnak, sem szépnek...de még csak különlegesnek sem mondható!
tulajdonképpen miért fáj ez neked? :)
attól, hogy szerinted nem szép, vagy nem különleges, én szerethetem. tudod,az emberek ízlése különböző.
De hogy a többi ide nem illő,szánalmas kommentedet megelőzzem: vannak olyan emberek, akiknek a tárgyak nem okoznak akkora örömet. vannak olyan emberek is, akiknek tök mindegy, hogy mit vesznek fel, csak legyen rajtuk ruha, nekik ez nem elsődleges. vannak olyan emberek, akik kamu cuccokban járnak. vannak olyan emberek,akik csak márkásabbnál márkásabb holmikat hajlandóak felvenni. és van még 6-7milliárd másik ember, akik más és más aspektusból néznek a divatra, annak produktumaira. nekem egyik sem fáj. akkor neked miért fáj az, hogy engem ez tesz boldoggá? nem vagyok praktikus ember ilyen szempontból. de más szempontból például igen. nem járok nagy autóval, nem veszek hitelre semmit, nem dobok ki havonta mindent,amire perpillanat nincs "szükség" , ha már ennyire szereted ezt a szót. Hagy legyen már JOGOM élvezni azt,amit AKAROK.
Ezért nem azt kérdeztem, hogy "mit gondoltok a dizájner cuccokról". Azt kérdeztem, hogy akinek VAN, ergo valószínűleg hasonlóan viszonyul ezekhez a termékekhez, mint ÉN.
sajnálom, hogy Te ennyire megkeseredett lettél, sajnálom, hogy ennyire csúlátású lettél, sajnálom, hogy szerinted csak az lehet jó,amiről Te úgy gondolod.
Ennyit szerettem volna,remélem megértettük egymást.
Nem tudom, hogy honnan tudja valaki, hogy egy számára idegen embernek mire van szüksége...
Az én egyik táskám 470ezer volt. És most tervezek venni egy Chanelt, ami a duplája. És akkor ez most neked fáj? Hát fájjon, nekem attól nem lesz se jobb, se rosszabb! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!