Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoknyába menni iskolába az gáz?

Szoknyába menni iskolába az gáz?

Figyelt kérdés

hasonló van nekem: [link]

de ilyen bézs színben: [link]

szeretem nagyon és kényelmes is és arra gondoltam ha jobb idők lesznek lassan elmehetnék benne suliba, de félek hogy azért az gáz lenne nem moda suliba szoknyába járni, vagy nem tudom...:/ nem vagyok nagy híve a divatozásnak, de azért nem is akarok úgy kiőltözni mint a 90-es években :o

2015. febr. 27. 22:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Latexnaciba és kivágott felsőbe gáz menni, nem szoknyába.
2015. febr. 28. 11:09
 12/17 anonim ***** válasza:
ez olyan mintha egy régi filmből szedted volna.
2015. febr. 28. 14:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Épp a Vintage lényege az- régiség, eredetiség, antik... Imádom :))
2015. febr. 28. 14:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Amiben jól érzed magad.

Én is járok szoknyába suliba és szinte az égész suliba csak én.

Légy egyedi, ilyen szoknyát meg amúgy sem látsz minden lányon.

Személy szerint nekem nem tetszik de lehet hogy az én szoknyám meg neked nem. Ez ilyen ... Menj benne ha szeretnél nincs vele baj.

2015. febr. 28. 15:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz! Nagyon szép és nőies viselet. Jó tudni, hogy vannak még ilyen lányok is, mint te. :)

23/f

2015. febr. 28. 15:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D 16/Lovász fiú... Hülyéskedek :))
2015. febr. 28. 16:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, egy nő igen is hordjon gyakran szoknyát.

Én is sokszor viseltem régimódi szoknyákat meg ehhez hasonlóakat is, tehát nem a mostani testhezállóakat meg farmerszoknyákat és a nagyon miniket hordtam elsősorban, hordtam olyanokat is, de sokszor én is vissza fogottabb hosszabb szoknyákat is elég gyakran hordtam és egyáltalán nem volt gáz jól álltak nekem azok is. Én a minket meg a tehstezállóakat jobbára akkor hordtam ha már jó idő volt.

2015. márc. 1. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!