Szoknyába menni iskolába az gáz?
hasonló van nekem: [link]
de ilyen bézs színben: [link]
szeretem nagyon és kényelmes is és arra gondoltam ha jobb idők lesznek lassan elmehetnék benne suliba, de félek hogy azért az gáz lenne nem moda suliba szoknyába járni, vagy nem tudom...:/ nem vagyok nagy híve a divatozásnak, de azért nem is akarok úgy kiőltözni mint a 90-es években :o
Persze, hogy nem.
Menj nyugodtan, ez a fajta szoknya amúgy is divat, viszont a színe mondjuk (nekem!) nem tetszik.
Már miért is lenne gáz szoknyába menni? A szoknya emberevő gyilkos, vagy rákkeltő, lidérces álmokat idéző?
Jó dolog. :) Nőies.
igen nőies, de mondjuk a sok divatozó ...inkább ilyenekben járnak [link]
én meg ezt a fajta stílust nem birom egyszerüen...
:)
En azt mondom ne foglalkozz masokal,mint ahogy sokan teszik.Abba jarj ami neked tetszik es kenyelmes szamodra!
Nyugodtan vedd majd fel,de csak ha jobb ido lesz szerintem :)
Kedves kérdező nagyon jó a stílusod, ha tényleg vintage-t szereted. Kegyetlen jól tud állni a nőknek, sokkal dekoratívabb, mégis szelídebb, mint a nuninadrágok.
Nyugodtan vedd fel, öltözködj úgy ahogy te szeretsz, egyedi leszel, ami még rátesz egy lapáttal! Úgyhogy hajrá! :D
Szerintem csini :) Én sem szeretem a magamutogató ruhákat.
Nekem is van hasonló amúgy rozsdabarnában :3 Pacsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!